Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
Végre akit bulldozernek hívtak *-*. Kíváncsi vagyok hogy itthon mennyiért lehet majd kapni.
-
wiggen123
senior tag
Aki nem akar játszani, hanem dolgozni, akkor annak bukó van
Maradhatok a Szandikánál... pedig szimpatikusabb az AMD, de kell a kakaó
-
Yutani
nagyúr
A TechSpot tesztjében kitűnik, amire számítottunk: a 4 "magos" FX-4170 kevésbé multy-threaded játékokban jobban szerepel, mint az alacsonyabb órajelű, de 8 magos FX-8120 és a 6 magos FX-6100.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy az FX-4170 hogy teljesít az i3-2100 ellen, mert azt vettem volna, ha nem maradok AMD vonalon. Remélem, hogy a PH tesztben erre választ kapok!
-
Attix82
addikt
válasz
atti_2010 #36 üzenetére
Ugye csak viccelsz? Kicsíped az egyetlen tesztet amibe 4,75 Ghzen megelőzi a 2600K-t....ami 3,4 Ghzen megy.
.....nem kell erőltetni, mindenki látja mire jó a bulldozer, video konvertálás meg tömörítés. Viszont a fogyasztása és az ára miatt már alapból nem egy jó befektetés az Sbhez képest.
-
Fooler89
őstag
No problem. Csak a megjelenés után 5 perccel azt mondani paper launch.....
Ha belegondolunk, hosszútávon jobban megéri a bull, mivel a szoftverek utolérik a jelenlegi cpu architektúrát akkor a bull még mindig fog gyorsulni szoval benne van potenciál. Az 2500k meg elég sok dolgot nem támogat.
-
Kaiku
senior tag
Nah ahogy jósoltam. A Sandy Bridge alázás ismét elmarad. Ennyit arról, hogy majd minden SB tulajdonos sírva dobja el a CPU-ját és fut a boltba a Bulldozer-ért...
-
Ace Ventura
addikt
Talán egy picit lejjebb megy az I5 750 ára, és akkor inkább azt veszek a gépbe.Nem éri meg teljes platformot cserélni.Erre tuti nem.
-
dízelracer
őstag
Az első tesztek alapján az Intelnek nincs sok félnivalója.
-
Attix82
addikt
Fogyaszt is rendesen
....
-
-
Mozsa
tag
Bit-tech.net teszt: [link]
Shogun 2-be belefagyott az fx-8150.
-
Attix82
addikt
Ahogy várni lehetett, csak sokan nem hitték el . 244 Euros áron van a legnagyobb modell....totál nem ér annyit. Mire itt kapható lesz , lesz az 80-85e ft is.
-
wetomi
aktív tag
Mi lesz a szoftveres résszel? Az egy dolog, hogy a win8-at már jobban optimalizálják az egészhez, de win7-en ez hogy fog kinézni?
Persze ez az M$ dolga, de lesz egy külön frissítés csak a bull-t használóknak, vagy képesek lesznek egy használható általános patch-et összerakni?
De ami jobban érdekel: mi lesz linux oldalról. Ha már a szerveres részen van a hangsúly, akkor milyen támogatást nyújt az AMD a linux fejlesztőknek? Amiből akár desktop részen is van valami haszon.
Jó tudom, tudom, minek linux desktop alá ilyen proci, ha nem is játszik az ember... de akkor is érdekelne. -
D.Orion
veterán
Cím modosítást kérünk!
AMD: végre befutott a Bulldozer
<>
AMD: Méla robajjal megérkezett a Bulldozer -
(ÉN)közPONT
őstag
Jól néz ki a BF3 teszteredmény !
-
kpal
nagyúr
Amd addig örülhet míg az Intel csúcs vérbe kinem szabadul...
-
Boxi88
őstag
Nagy lesz az öröm a boltokban, mert lendít egy kicsit a piacon...
-
Milka 78
nagyúr
Hát ez nekem elég gyengére sikerült(mondom ezt 16 év AMD-zés után)
.Lehet ezt ezer féle képen magyarázni,de ez a proci mág egy x6 hoz képest sem jelentős előre lépés játékok alatt és ezen még az a híresen nagy tuning potenciál sem segít.Persze lehet,hogy ár teljesítményben jó lesz,de aki egy 2600k verőt várt az nyugodtan abbahagyhatja a várakozást...
/OFF]
-
-
mghltm
addikt
atszaladtam par tesztet, elegge vegyes a kep:
-
Taranti
senior tag
Várjuk, főleg az alkalmazásteszteket! (Játékokban eddig sem a CPU számított egy bizonyos szint felett.) A cikk alapján nekem úgy tűnik, az AMD kicsit a jövő felé fejlesztett, pont mint a VGA-k esetében szokták mondani. Reméljük, itt több azonnali sikere lesz a dolognak. Bár, ha igaz, hogy a Win8 1-2 éven belül kijön, talán van is esélye.
-
Prosector
addikt
Remelem,november elejere az arakkal is tortenik valami.
Akkor akarok lapot,procit,ramot cserelni.
-
siriq
őstag
A tesztek mar kint vannak. Guru3d stb. Csak el kell olvasni. Az ittenire nem kell varni.
-
Z10N
veterán
Vegre. Hirzarlat feloldva. Siriq ne legy telhetetlen
Most mar csak a HD7000-et varjuk.
-
siriq
őstag
teszt? 2 honap mulva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat új architektúrája a Zambezi kódnevű lapkában kap helyet, és a kereskedelmi termékek az FX jelzést viselik.
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest