- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Baratnom noverenek
voltvan egy olyan notija, amelyiknek keves hasznalat mellett 0-ra halt az akksija. Pont kifutott a gariidobol, azert rakerestem neten. "Known issue", az akksi feltoltes szamlalojat elirtak egy 0-val, es ezert "lekapcsolt". 5000 forintert szivesen megcsinaltak neki, rakotottek valami gepet, megnyomtak egy gombot, es maris olyan volt mint ujkoraban. Tipusra sajna nem emlekszem, de megkerdezhetem, meg mindig azt hasznalja. Klassz, mi?
Ismerem a filmet, csak a szamomra "valo vilag"-bol mondtam peldat
. Ilyen egyertelmu formaban azert ritkan fordul elo, inkabb csak "megfaradnak" a dolgok a gyenge anyahasznalattol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces videók
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest