Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz BiP #1876 üzenetére

1.: Ez eddig is nyilvánvaló volt számomra.

2.: Ezzel most szembesültem. :) Egy ideje nem érdekelt mik jönnek ki, úgy se vettem szinte semmit a gépembe.

Nekem az volt a furcsa mikor kezdtek szivárogni a pletykák az új Radeonokról, hogy bár nem lesznek olyan erősek mint a Geforce-ok, de legalább ár, érték, fogyasztás mutatóban jobbak lesznek. Aztán tesztekben meg durvál le voltak maradva teljesítményben, kezdtem ráncolni a szemöldököm, hogy ez nem lehet a felső kategória. Az is megviccelt, hogy pár helyen tévesen monták nekem ,hogy ennyi lesz a Radeon palettája, már csak módosított verziók lesznek, de akkor rosszul tudták ők is.
    Viszont én meglátásom szerint így hogy a 480-as kerül 80-100Ft-ba, de csak középkategória, annyira nincs is jó árban. Akkor viszont igen ha azt nézzük, hogy a 980-nál picit erősebb, de olcsóbb, akkor okés. Mivel anno az ASUS 7950DCU2 TOP V2-esemet 90 körül vettem megjelenése után kb 2 hónappal, ami akkor a felső kategória volt, most ugyan ezen az áron közép kategóriát lehet venni, annyira nem tetszik az árazás. 1080 erős mint a franc, de milyen áron? El vannak szálva picit, ezek már nem az én pénztárcámhoz vannak kalibrálva. :(

Új hozzászólás Aktív témák