Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
1.: Ez eddig is nyilvánvaló volt számomra.
2.: Ezzel most szembesültem.
Egy ideje nem érdekelt mik jönnek ki, úgy se vettem szinte semmit a gépembe.
Nekem az volt a furcsa mikor kezdtek szivárogni a pletykák az új Radeonokról, hogy bár nem lesznek olyan erősek mint a Geforce-ok, de legalább ár, érték, fogyasztás mutatóban jobbak lesznek. Aztán tesztekben meg durvál le voltak maradva teljesítményben, kezdtem ráncolni a szemöldököm, hogy ez nem lehet a felső kategória. Az is megviccelt, hogy pár helyen tévesen monták nekem ,hogy ennyi lesz a Radeon palettája, már csak módosított verziók lesznek, de akkor rosszul tudták ők is.
Viszont én meglátásom szerint így hogy a 480-as kerül 80-100Ft-ba, de csak középkategória, annyira nincs is jó árban. Akkor viszont igen ha azt nézzük, hogy a 980-nál picit erősebb, de olcsóbb, akkor okés. Mivel anno az ASUS 7950DCU2 TOP V2-esemet 90 körül vettem megjelenése után kb 2 hónappal, ami akkor a felső kategória volt, most ugyan ezen az áron közép kategóriát lehet venni, annyira nem tetszik az árazás. 1080 erős mint a franc, de milyen áron? El vannak szálva picit, ezek már nem az én pénztárcámhoz vannak kalibrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Lalikiraly: Derail Valley
- OLED monitor topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Legion 5 Gaming
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest