- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Ma már kicsit fáradtan futottam át a tesztet de mégis felmerült bennem néhány észrevétel/felvetés:
A szintetikus tesztek szépek és jók, mert legalább vannak számok, amik összehasonlítás alapját képezhetik, még akkor is ha semmi gyakorlati hasznuk sincs.
Kérdem én, hogy renderelési tesztet ma már nem divat készíteni? Úgy tudom vannak progik, amikkben a CPU mellett a GPU is aktívan részt vállal a videók rendelésében (AE, Sony vegas stb...) ám erről egy fél mondatot sem láttam a tesztben, vagy csak átsiklottam felette, utóbbi esetben kérlek hívjátok fel a figyelmemet mulasztásomra.
A 95 Celsius-fokot én rettenetesen soknak tartom. Ezzel egyedül vagyok így? Mai csúcskártyák mind ilyen forrófejűek? Arról van infó, hogy mennyi a terhelhetősége hő terén és huzamosabb használat esetén ezeknek van jövője ilyen hőfokok mellett? Olyan válaszokat nem szívesen olvasnék, hogy "hát de ez maximális maxon van 95 fok, olyan meg soha nincs normál használat esetén, csak szintetikus tesztekben 9 óra alatt éri el". Az a véleményem, hogy ha egyszer felmegy ilyen hőre, akkor később sokkal többre is fel fog, tekintve a porosodást, csapágyak kopását a ventiben és még lehetne sorolni a kisebb nagyobb környezeti behatásokat amik évek alatt szépen lemorzsják a VGA-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Befutott a leggyorsabb egy GPU-s VGA kisöccse, mely kedvezőbb ár mellett kínál igen tisztes tempót.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politikai mémek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest