Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Érdemes lehet várni, de az új generációtól én nem azt várom, hogy bejönnek aztán majd varázsütésre béka segge alá kerülnek a régi szériák árai. Az az idő már elmúlt... (HD4xxx-HD5xxx volt szvsz az utolsó aranykor) bejönnek majd felárral és szépen lassan fog esni az áruk, mire a nagy felár leesett már ki is kopnak az adott szegmens előző generációs kártyái...
A másik pedig az, hogy mostanság nem dívik az egész termékpaletta egyidejű frissítése, egyszerre egy egy szegmenst frissítenek, emiatt sem lehetnek földcsuszamlás szerű árváltozások.
Szóval a konklúzió az, hogyha most akarsz játszani és nem "majd valamikor egyszer" akkor nyugodtan megvehetsz egy 280/280X-et, _szerintem_ nem fog gyorsan esni az ára, másrészt ha végül pár hónap alatt csökken egy tizest, az sem tragédia hiszen addig is játszottál...
Ha nem félsz a használttól, akkor megfontolandó használtat venni...
J.
-
Zoo123
senior tag
"úgylátom többen írták, hogy nem éri meg most váltani, miért?"
Mert hamarosan jön az új generáció, remélhetőleg már 28nm-en, és az lesz az "igazi" előrelépés!Mondjuk HD7770-ről egy 280, vagy 280x nagy előrelépés lenne neked!

"nekem 60000 a lélektani határ vga tekintetében."
Akkor 280 újonnan, vagy 280x használtan pont belefér az árba.
"az újak mikor várhatóak?"
Talán idén év vége/jövő év eleje, AMD-nél sosem lehet biztosan tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- Kuponkunyeráló
- Autós kamerák
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest