- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nagyon jó teszt lett, gratulálok hozzá!
Én most egy HD7850-et használok és pont a GTX1060-assal szimpatizálok, hiszen remek áron kapni, az én kártyámhoz képest ~2.5X gyorsabb és igencsak jó fogyasztású, ennek kapcsán remélhetőleg halk kis kártya lehet. (A 7850 Idle alatt kicsit hangos nekem sajnos) Az én számomra aki el voltam veszve az átcímkézések után a generációk tudásában nagyon jókor jött ez a cikk! Egy darabig próbáltam követni hogy a HD7xxx melyik tagja lett ráncfelvarrottan a 2xx, meg 3xx meg kitudja. De itt most végre tisztán látni, hogy mire számíthat az aki nem minden generációváltásnál cserél, hanem csak ritkábban érzi szükségét. Sajnálom, hogy electrodoki nem fogta fel a teszt értelmét, ami nem az volt hogy gyorsabb-e, hanem az, hogy mennyivel.
Érdekes látni azt is, hogy nagyon sok játék szinte semmit sem gyorsult az újabb i7-el a régihez képest, egy-két cím viszont igen, még ha nem is jelentős mértékben. Azt hiszem még mindig igaz, hogy játékhoz elsősorban erős VGA kell, a CPU szerepe - nyilván ésszerű határok közt - továbbra is másodlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest