Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sinesol
veterán
válasz

hobizoli

üzenetére
						Hat nem furcsa mivel amire hasznalod böven sok is...de nemigazan ertetted meg mit akartam mondani, ahogy az elöttesd szolo sem. Igazabol mind1 Zsebpenz-t azt csak kepletesen ertettem de még ez se esett le ha mar ennél leragadsz hat nem csodalom hogy nem erted mit is akartam mondani.
waithEard: Igazabol kiforgatod amit mondtam mivel sok köze nincs megallapitasodnak ahhoz amit mondtam, de ha te igy fogod fel hat egészségedre. De fenntartom hogy föleg az ár miatt vesznek legtöbben Amd-t. De miert lenne ez baj ha a mai nulla cpu igenyes atlag programok/jatekok alatt ez is böven elég...
Az a bajod szerintem hogy annyira fanboy vagy hogy ezt is kedvelt ceged elleni tamadasnak veszed...megnyugodhatsz engem nem erdekel egyik ceg se kinöttem mar abbol hogy erzelmeket tarsitsak ilyen butasagokhoz..igazabol telibesz*om kinek a termékét hasznalom, mind2 erösen profitorientalt ceg es csak a fanboyok almaiban törödnek a vasarlokkal, hidd el ha olyan lenne az amd helyzete akk böven elkérné ö is ugyanazt az árat mint az intel, és ha növekszik a piaci reszesedese, befolyasa akk el is fogja kerni...emlékszem anno mien jo arban voltk a radeonok a 3-4ezres szeriaban es ma mar hogy lelépték az nvidiat az arakban is felnöttek lassan hozzájuk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
 - Linux kezdőknek
 - Whisky topik
 - Autós topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Gumi és felni topik
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - További aktív témák...

- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
 - LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest