Hirdetés
- OLED TV topic
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Szó szerint idézlek téged, és ha nem jól értelmeztem, hát elnézést kérek.
"Jobb az intel ennyi akinek meg nincs penze rá vesz amd-t nem kell itt hülyeségekkel takarozni"
Lefordítanád akkor a saját mondatodat számunkra, mert lehet, hogy valamit félreértettünk.
(A fanboyozást pedig fejezd be kérlek, mivel nem ismersz, ezért ne vagdalkozz itt össze vissza.) -
hobizoli
nagyúr
te figyi en nem zsebpenzbol veszek akarmit sem hanem sajat keresetbol
es keresek annyit nettoban, hogy akar havonta egy masik i7-s gepet vegyek GF770-l, 16G RAM-l, SSD-vel, 24"-s fullHD monitorral.. de nekem tok eleg egy lepattant X4-s A64-631 is GF560-l, bongeszgetni a neten meg hebe-hoba jatszani az SC2-vel egyetFurcsa mi?

-
waithEard
őstag
Összefoglalom:
Tehát véleményed szerint valójában mindenki intel procit szeretne, de a csóró lúzereknek csak AMD-re futja. De semmi baj, te megérted ezeket a szerencsétleneket, és megbocsájtasz nekik. Jóságos vagy.
Remélem 1-2 embernek lejön mit akartam mondani ezzel...és nem veszik személyük elleni provokaciónak. -
ez mekkora hülyeség...már bocsánat. Megtehettem volna, h Intelre váltok, de nem láttam értelmét. Éppen az ár/érték arány miatt, nem azért mert nem futotta rá. Ha nagyon összeszedem magam, akkor nincs 2 hét meló egy közepes k -s i7 ára... de minek? PS és az alkalmazások nem profitálnak semmit belőle. Van, akinek nincs rá szüksége, és nem akar ilyen e-pénisz harcos lenni egy nagyobb procival.
Amúgy amit írsz az inkább a gyíí3 tulajokra igaz: mindig bizonygatják, h az mindenre bőőőőven elég (pl. BF3 multi...), etc. Erősen furcsállanám, mikor i5 is homokórázik néha... a CAD-os munkatársaknál meg folyamatosan
Igen, ODA kell már az i7, ott van értelme, nem az otthoni gépben (kivéve a sok VGA-s, vagy melós gépeket talán).Igen, átlag usernek az APU is jó, kis játékra is, nincs ezzel baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- RAM topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igen, ODA kell már az i7, ott van értelme, nem az otthoni gépben (kivéve a sok VGA-s, vagy melós gépeket talán).
Egyébként meg teljesen igazad van, sajnos.