- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin #69 üzenetére
Valoban, ott a modositas lehetseges, viszont a pelda annyiban relevans, hogy egy elenyeszo kisebbseg igenye nem indokolja ezeket altanossagban bevezetni es ezt konkretan kovetelni.
Ha erre tomeges igeny lenne, akkor ezt a gyartok is felismernek es szakszervizben mehetnenek (szabalyokrol es biztonsagi tenyezoktol eltekintve) a bicikli kerekek az autokra."Az se releváns, hogy MOST működik-e úgy, ahogy én szeretném. ha nem ismerem TELJESEN a működését, és nyilván nem fogom mert ilyen mélységű dokumentációt a gyártók soha nem szoktak közreadni, akkor máris megbízhatatlannak kell tekintenem. Ugyanis például mi akadályozza meg egy ilyen eszköz esetében, hogy a garanciaidő lejárta után out-of-band lerántson magára egy frissítést, ami olyan funkciókban megváltoztatja a működését, amiért én az eredetit vettem. például hogy többet nem engedélyezi az unsigned bootloader betöltését. "
Nem tudok ehhez sokat hozzaszolni, ha mindig azon aggodnek, hogy mi lesz holnap akkor eleg keserves lenne az elet. A UEFI-re visszaterve, az UEFI es az elozo verzio lassan 30 eve piacon vannak, szerintem eltelt annyi ido, hogy a megbizhatosagaval nincs gond.De ha peldaul neked ilyen speci kovetelmenyeid vannak pl a munka miatt, arra nincs ilyen speci hardver, ahol garantaltan lehet nem alairott bootloadert betolteni?
Csak hogy a konkret peldat nezzuk. Miert elvaras ez "egyszeru" consumer termekeknel, aminel az a fontos, hogy hozza a spec-et es a felhasznaloi elmenyt?En ertem hogy honnan jossz, de azt nem tudom megerteni ezt miert kell folyamatosan kb minden termekre/szolgaltatasra rahuzni es kampanyolni ellene.
Nevezzuk retegigenynek vagy speci felhasznalasi teruletnek, nem latom ez hogy kapcsolodik mindenhez illetve ami a tobbseget, atlag usert erinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest