- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Valoban, ott a modositas lehetseges, viszont a pelda annyiban relevans, hogy egy elenyeszo kisebbseg igenye nem indokolja ezeket altanossagban bevezetni es ezt konkretan kovetelni.
Ha erre tomeges igeny lenne, akkor ezt a gyartok is felismernek es szakszervizben mehetnenek (szabalyokrol es biztonsagi tenyezoktol eltekintve) a bicikli kerekek az autokra."Az se releváns, hogy MOST működik-e úgy, ahogy én szeretném. ha nem ismerem TELJESEN a működését, és nyilván nem fogom mert ilyen mélységű dokumentációt a gyártók soha nem szoktak közreadni, akkor máris megbízhatatlannak kell tekintenem. Ugyanis például mi akadályozza meg egy ilyen eszköz esetében, hogy a garanciaidő lejárta után out-of-band lerántson magára egy frissítést, ami olyan funkciókban megváltoztatja a működését, amiért én az eredetit vettem. például hogy többet nem engedélyezi az unsigned bootloader betöltését. "
Nem tudok ehhez sokat hozzaszolni, ha mindig azon aggodnek, hogy mi lesz holnap akkor eleg keserves lenne az elet. A UEFI-re visszaterve, az UEFI es az elozo verzio lassan 30 eve piacon vannak, szerintem eltelt annyi ido, hogy a megbizhatosagaval nincs gond.De ha peldaul neked ilyen speci kovetelmenyeid vannak pl a munka miatt, arra nincs ilyen speci hardver, ahol garantaltan lehet nem alairott bootloadert betolteni?
Csak hogy a konkret peldat nezzuk. Miert elvaras ez "egyszeru" consumer termekeknel, aminel az a fontos, hogy hozza a spec-et es a felhasznaloi elmenyt?En ertem hogy honnan jossz, de azt nem tudom megerteni ezt miert kell folyamatosan kb minden termekre/szolgaltatasra rahuzni es kampanyolni ellene.
Nevezzuk retegigenynek vagy speci felhasznalasi teruletnek, nem latom ez hogy kapcsolodik mindenhez illetve ami a tobbseget, atlag usert erinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Filmvilág
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi