- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Valoban, ott a modositas lehetseges, viszont a pelda annyiban relevans, hogy egy elenyeszo kisebbseg igenye nem indokolja ezeket altanossagban bevezetni es ezt konkretan kovetelni.
Ha erre tomeges igeny lenne, akkor ezt a gyartok is felismernek es szakszervizben mehetnenek (szabalyokrol es biztonsagi tenyezoktol eltekintve) a bicikli kerekek az autokra."Az se releváns, hogy MOST működik-e úgy, ahogy én szeretném. ha nem ismerem TELJESEN a működését, és nyilván nem fogom mert ilyen mélységű dokumentációt a gyártók soha nem szoktak közreadni, akkor máris megbízhatatlannak kell tekintenem. Ugyanis például mi akadályozza meg egy ilyen eszköz esetében, hogy a garanciaidő lejárta után out-of-band lerántson magára egy frissítést, ami olyan funkciókban megváltoztatja a működését, amiért én az eredetit vettem. például hogy többet nem engedélyezi az unsigned bootloader betöltését. "
Nem tudok ehhez sokat hozzaszolni, ha mindig azon aggodnek, hogy mi lesz holnap akkor eleg keserves lenne az elet. A UEFI-re visszaterve, az UEFI es az elozo verzio lassan 30 eve piacon vannak, szerintem eltelt annyi ido, hogy a megbizhatosagaval nincs gond.De ha peldaul neked ilyen speci kovetelmenyeid vannak pl a munka miatt, arra nincs ilyen speci hardver, ahol garantaltan lehet nem alairott bootloadert betolteni?
Csak hogy a konkret peldat nezzuk. Miert elvaras ez "egyszeru" consumer termekeknel, aminel az a fontos, hogy hozza a spec-et es a felhasznaloi elmenyt?En ertem hogy honnan jossz, de azt nem tudom megerteni ezt miert kell folyamatosan kb minden termekre/szolgaltatasra rahuzni es kampanyolni ellene.
Nevezzuk retegigenynek vagy speci felhasznalasi teruletnek, nem latom ez hogy kapcsolodik mindenhez illetve ami a tobbseget, atlag usert erinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest