Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin #69 üzenetére
Valoban, ott a modositas lehetseges, viszont a pelda annyiban relevans, hogy egy elenyeszo kisebbseg igenye nem indokolja ezeket altanossagban bevezetni es ezt konkretan kovetelni.
Ha erre tomeges igeny lenne, akkor ezt a gyartok is felismernek es szakszervizben mehetnenek (szabalyokrol es biztonsagi tenyezoktol eltekintve) a bicikli kerekek az autokra."Az se releváns, hogy MOST működik-e úgy, ahogy én szeretném. ha nem ismerem TELJESEN a működését, és nyilván nem fogom mert ilyen mélységű dokumentációt a gyártók soha nem szoktak közreadni, akkor máris megbízhatatlannak kell tekintenem. Ugyanis például mi akadályozza meg egy ilyen eszköz esetében, hogy a garanciaidő lejárta után out-of-band lerántson magára egy frissítést, ami olyan funkciókban megváltoztatja a működését, amiért én az eredetit vettem. például hogy többet nem engedélyezi az unsigned bootloader betöltését. "
Nem tudok ehhez sokat hozzaszolni, ha mindig azon aggodnek, hogy mi lesz holnap akkor eleg keserves lenne az elet. A UEFI-re visszaterve, az UEFI es az elozo verzio lassan 30 eve piacon vannak, szerintem eltelt annyi ido, hogy a megbizhatosagaval nincs gond.De ha peldaul neked ilyen speci kovetelmenyeid vannak pl a munka miatt, arra nincs ilyen speci hardver, ahol garantaltan lehet nem alairott bootloadert betolteni?
Csak hogy a konkret peldat nezzuk. Miert elvaras ez "egyszeru" consumer termekeknel, aminel az a fontos, hogy hozza a spec-et es a felhasznaloi elmenyt?En ertem hogy honnan jossz, de azt nem tudom megerteni ezt miert kell folyamatosan kb minden termekre/szolgaltatasra rahuzni es kampanyolni ellene.
Nevezzuk retegigenynek vagy speci felhasznalasi teruletnek, nem latom ez hogy kapcsolodik mindenhez illetve ami a tobbseget, atlag usert erinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Lenovo ThinkPad L430 Erős, megbízható laptop! Töltő, adapter nem tartozék!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Garancia
- HP EliteBook x360 1040 G9 i7-1255U / 16GB DDR5 / 512GB SSD / 2in1 / WUXGA
- MacBook Pro 2020 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest