Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem alkalmas navigációra ez a táblagép.
Egyrészt túl nagy. 7-8" méret a még használható kategória. A10" még kézben tartva is kényelmetlen. Autóba betenni sem jó mert mindig útban lesz valamiért.
GPS nélkül nem megy. Az AGPS nem elég pontos. Eldugottabb helyen soha nem találja a meg a helyzetét.
Elektronikus iránytű nélkül sem jó navigálni. Bizonytalanabb és pontatlanabb a navigáció.
Mobilnet nélkül a nagyvárosokba elkerülhetetlenek a torlódások. De egy autópálya balesetbe sem jó beleakadni, mert offline üzemmódban nem terelt le időben a pályáról, a navigáló szoftver.
-
-
"Van ismerősöm, aki már a lámpát is lusta kikapcsolni Alexa nélkül... "
Ma már vannak Alexa képes kacsolók. A mikor fizikailag kapcsolsz akkor is csak egy jelet küldesz a kapcsoló elektronikának.
Az Alexa kompatibilis világítótestek esetében, ha a fizikai kapcsolót használod, például a falba építettet, akkor lekapcsoláskor teljesen leválasztod a világítótest energia ellátását. Vagy kapcsolsz vagy Alexával beszélsz.Amúgy nézd a praktikus oldalát.
Egy kellemes este után hazaérsz a feleségeddel/barátnőddel/....és.:1. Előveszed a telefonod. Bekapcsolod vele az erősítőt. Kiválasztod a zene forrást, majd a lejátszási listát és elindítod.
2. Szólsz Alexának játssza le a kívánt lejátszási listát az erősítőn.
3. Előre elmondod Alexának, hogy mit csináljon, amikor kinyitod az ajtót este.Én nem akarok játszani a telefonommal ebben az esetben. Inkább Alexának szólok.
Tudom, ez nagyjából olyan mint híd az embereknek. A híd használata is elkényelmesít. Mi az, hogy nem úszunk át télen a jeges vízen, ha át akarunk jutni a folyó másik oldalára. Ha megtennék nem lenne ennyi beteg ember. Mondjuk ennyi ember sem.
-
Rendesen működik a GSM.
Nekem még előzőgenerációs táblagépem van. Gondolkodtam a váltáson, de nem éri meg előző generációról váltani.A bemutatóból sajnos kimaradt egy fontos lehetőség, amit már alapfokú nyelvismeret birtokában is ki lehet használni.
Alexa, a személyi asszisztens.
Ma már több névvel és férfi hanggal is lehet használni.Több feladatkörben segít.
Információ.
Híreket szolgáltat, időjárást mutat, a Wikipédiában is kutakodik. ha megkéred. Szavakat már le tud fordítani, de szöveget még nem.Kezeli a a kompatibilis eszközöket.
A kávét is elkészíti, ha megfelelő a kávéfőződ. Gyakorlatilag az okos otthon középpontja.Bevásárol. pizzát rendel, taxit rendel.
Zenét és filmet játszik le, de könyvet is felolvas, ha erre kéred.
Lehet vele beszélgetni. Viccet mesél és játszik veled.Sajnos van még hiányossága. Dolgozni nem akar helyettem.
Mindezt a táblagép érintése nélkül. Elég szólni neki, ha úgy akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest