- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
köszi.
kinyírni nem akarom, ha pedig ráömlik a nitró működés közbe a világon semmi baja nem lesz, mert mire hozzáér a laphoz addig elpárologúgyhogy nincs ilyen hibalehetőség.
meg le lesz úgy szigetelve hogy egy atomháborút is túlélCSorBA : köszi
lesz folytatás hamarosan.
a 4-8 pon dolgot pedig átalakítóval értelmetlennek tartom, ha simán csak a 4-est tolod be akkor is faján megy majd minden. aztán majd később veszel egy olyan tápot amin már alapból 8-as van és akkor majd rátolod azt. -
Zé_Mester
őstag
válasz
pincehely #55 üzenetére
hmmm, érdekes kérdés.
amivel volt tapasztalatom azok közül bármelyiket csak ajánlani tudom :
- ASUS Commando
- DFI LanParty UT P35-T2R
- Gigabyte P35-DQ6vagy itt egy újabb csodabogár :
- Gigabyte EP45-UD3Rezek most valahol 30 körül vannak, az első kettő elég ritka, pláne a 2.
de sztem az utolsóval jársz a legjobban, új is, megy is elég szépen tuningba, meg megfizethető is -
Zé_Mester
őstag
válasz
divrapier #48 üzenetére
köszi
sajna itthon még nem olvastam bemutató cikket a lapról, ezért is gondoltam hogy 2 részletbe írom meg, ahol az első csak szimpla bemutató 1-2 tesztképpel, a 2. viszont csak teszt/tuning cikk lesz.
így mindenki meghozhatja a saját döntését hogy szimpi-e a lap és hajlandó-e belefektetni az összeget a megvételkor. legalább lesz valami anyag róla, amit tanulmányozhat vásárlás előtt.kisza25 : a 4. mag működése példányfügő, van amibe simán csak le van tiltva egy teljesen jól működő mag, meg persze akad olyan is ami nem véletlenül van letiltva.
én az utóbbit fogtam ki, fél siker mert bekapcsolt, de akármennyi feszt kapott alapon, nem volt stabil. de szerintem teljesen mindegy, a 3 mag is bőségesen elég manapság minden játékhoz, szórakozásnak viszont nem rossz a 4. mag.pincehely : a következő tesztpakk-ba ilyen lapot tervezünk.
de először kitesztelem ezt, meg megírom a cikket, aztán folyt.köv. valami más motyóvalbambano : teljesen igazad van , kicsit el vannak hanyagolva a "nem otthoni felhasználásra" szánt hardverek.
megy egy privi, van 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban -
Zé_Mester
őstag
válasz
#92888064 #36 üzenetére
nagyon köszi. jól esik ilyet olvasni
Mazsika : köszi. ha esetleg kérdésed van a lappal kapcsolatban nyugodtan írj privit
JColee : így van. valóban csak 4+1 fázis, a VRM vezérlő chip hivatalosan ennyit vezérel, de párba számolva megvan a 8+2. végül is teljesen mindegy, csak működjön rendesen
bambano : hehehe
F.B.I. : köszi. nagy százalékban megy a 4. mag, persze ez nem kőbe vésett. az viszont biztos, hogy ha a proci is akarja, akkor a lapon nem fog múlni (F3b-vel sima ügy).
Tom5 : így van, az első bios ami a lapon van azt rögtön cserélni kell.
én amikor megkaptam a lapot, akkor a first release bios volt fent, de teljesen használhatatlan volt a lap, még boot sorrendet se tudtam benne állítani, mert postolásba mindig visszaállt alapra. de most már teljesen korrekten megy, stabil és tuningba is hozza amit elvárhatunk tőle -
Zé_Mester
őstag
az első részt inkább ilyen marketinges bemutató félének gondoltam, a 2. már mindenféle csicsa nélküli tesztnek készül.
amúgy ha annyira hiányzik a 3. pcie, akkor megoldható
észben tartompmheros : jogos az eSATA-s dolog, köszönöm hogy szóltál, ez valóban kimaradt
p3rgam3nt : így van, róluk van szó
jenei92 : tesztelni mindig jó
én most is azt csinálom
Killing : én se gondolkoztam sokat
-
Zé_Mester
őstag
köszi mindenkinek
úgy látom a 3. PCI-E slot csak az én szívemnek hiányziknembaj, majd megpróbálok 4870X2 CFX tesztet csinálni.
már megvan a kiváló proci is, épp most szóltak hogy aktuális -
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
én bízom benne hogy hosszú távú kapcsolatnak nézek elébe
kedv és kíváncsiság részemről megvan, írni is szeretek úgyhogy nincs hibaSweet Lou 6 : köszönöm az elismerést, jól esik.
a lapot csak ajánlani tudom, én maximálisan meg vagyok vele elégedve.Kendek : bízok benne, hogy nagyon sok teszt fog megjelenni ezután, én igyekezni fokok minél több termékről tapasztalatokat megosztani ilyen formában
a teszttermékek jövőjéről nincs még információm, de nem is szeretnék ennyire előre menni, majd kialakul a dolog. nekem már az is nagy élmény, hogy tesztelhetem őket -
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
a bordákon lévő kék borítással nem kell foglalkozni, én pl kapásból leszedtem róla a jobb hűtés érdekében. ilyen fehér ragacsos valami rögzíti, de egy csavarhúzóval óvatosan el lehet távolítani és persze később vissza is lehet tenni ugyanúgy ahogy volt, mert a ragacs ottmarad a kék lemezkén
- az újraindulással kapcsolatban: nekem szimpibb így, hogy nem restartol minden egyes állítás után. azt észrevettem, hogy amivel bepostol, azzal simán el is indul a rendszer, sőt, az egyszerűbb tesztprogramok le is futnak.
- a 3. pci-e csati jó szolgálatot tenne, pláne ha nitrózva van a proci, mert akkor már valami épkézláb 3dmark eredményt is össze lehet vele hoznimadd dogg : hőfokok rendben voltak, a turpisság annyi a dologba hogy a gyári bordán a ventit lecseréltem egy jóval erősebb szerver ventire, ami max 8x több levegőt tol át a bordára mint a gyári
a hőfokok :
gyári hűtéssel idle több volt , mint a moddolt ventivel loadbavarsam : köszönöm
a 2. cikket jövőhét elején mindenképpen szeretném elkészíteni, remélem úgy jönnek össze a dolgok, hogy tényleg össze is jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest