- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
Mivel az újabb ( AM2+ )ASRock lapokat itthon (még?) nem lehet vásárolni, a kérdésem az lenne, hogy külföldről nagy rizikó lenne a rendelés ? (Amennyiben itthon nem jelennének meg ezek a lapok, ill az AM3-asok sem )
-
MolGabi
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #30 üzenetére
Én is egy olyan lapot néztem ki magamnak (kösz VR. a tippet ) ,de sehol nem találni még igazán infót sem a lapról (AOD790GX).
Külföldön forgalmazzák egyáltalán őket ? Érdekességképp megnéztem a hivatalos honlapon, a "Where's buy" opciónál, nem lehet rámenni Európára, ill. nem tölt be semmit. Nem forgalmaznák errefelé őket ? :S
Külföldről rendelni meg rizikós ?
B.Ú.É.K. mindenkinek !!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó elkészült a DDR3-as memóriavezérlővel is felszerelt processzorok fogadására alkalmas alaplapjával.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest