Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Lassan leszokhatnának a "kinyírom a hegedűt" hangeffektről - feszültségfokozóként egyre kevésbé működik.
A demó hangulatos, de szeretnék látni valami frisset is a horror-toposzokon túl.
A Resident Evil (meg talán a Dead Space) csinálta jól. Adta tipikus szitut, amikor tudod hogy jön a szörny. De nem jött. Aztán amikor már háromszor elmentél az ablak/lyuk akármi előtt, akkor jött. -
asvald
senior tag
Nagyon ott van a grafika,és rohadtul ilyesztőnek tűnik!
-
Chp
őstag
Izgatottan néztem végig, tetszik. A látvány meg számomra teljesen fotorealisztikus már, mintha kamerával lenne felvéve. Jó lesz ez.
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Na jó a downpourban a screamer egy kicsit. De a legtöbb ellenfél az csak lassan de kitartóan közelít feléd.
-
mrhitoshi
veterán
Jónak tűnik. Felkeltette az érdeklődésem.
-
Sirandrish
legenda
Nem az ijesztgetésről szólt? Akkor vagy én vagy te valami gagyi verzióval játszottunk
Az én verziómban volt sok köd, meg ijesztő hangeffektek, a tied egy virágos mezőn játszódott? Hja és amit lehetett azt kikerültem, szóval hentelni sem kellett. Lehet a tied kellett volna nekem is -
.mf
veterán
"Szép-szép, de amnézia nélkül már nem is lehet horror játékot csinálni?"
Ahogy Yahtzee Crosshaw is megmondta már, "ha a játék-főszereplőkről kórképet állítanánk fel, első helyen szerepelne az amnézia, melyet szorosan követ a kleptománia"
Á, meg is van: ebben volt.
Plusz itt is elmondja azt, amire Satz18 is utalt (amiben mindhárman egyetértünk).
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Azok túlélő horrorok, ami nem az ijesztgetésről, hanem a túlélésről, gyűjtögetésről, hentelésről szólt."
Te most melyik részről is beszélsz?
A Silent Hill mindig is egyfajta pszichológiai rémálom volt, sose a hentelésről szólt...(talán a legutolsó rész, de az nekem kimaradt)
-
Redneck
nagyúr
Nem úgy lett volna az új Silent Hills-ben hogy kisebb épületekben beltérben fps, kint pedig a klasszikus külső nézet? Én úgy emlékszem de hamar elkaszálták a projectet.
A Silent Hill 4: The Room részben is volt ilyen. A lakásban fps (talán még pár helyen, de már nem emlékszem) és kint tps.
-
satz18
őstag
Nem tom a Sillent Hills milyen lett volna, de hogy az eddig megjelent SH-khoz nem sok köze van az tuti. Azok túlélő horrorok, ami nem az ijesztgetésről, hanem a túlélésről, gyűjtögetésről, hentelésről szólt. Mellette volt egy nagyon magával ragadó hangulat és sztori. Ez a játék inkább hasonlít a mostanában divatos, csak az ijesztgetésre fókuszáló játékokra, mint pl amnézia, outlast.. Nekem ezek valahogy nem jönnek be.
-
Redneck
nagyúr
Nekem beadta! Megijedtem kétszer, pedig számítottam rá!
-
Szergely83
tag
Ez nagyon komoly... Oculus Rifttel garantált lenne a szívroham!
-
vhw
addikt
Szép-szép, de amnézia nélkül már nem is lehet horror játékot csinálni?
Egyébként a BOSCH® is a támogatók között van?
Mert a Sony mégse adta végül a nevét...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest