Új hozzászólás Aktív témák
-
tuser
aktív tag
válasz
Namelesske #56 üzenetére
Azért az "írjál egy másik OS-t magadnak." és a "fordíts magadnak modult" között van némi különbség
. A Ms jókor volt jó helyen, ettől függetlenül kétlem hogy ekkora lenne a részesedése ha még a főiskola/egyetem szinten is "A Windows mesés világa" című könyv a forrás ( gimmnázium, általános részről ne is beszéljünk ). Már bocs, de ha te nem vagy annyira fogékony a témára és legalább 11 éven át ezt nyomják a fejedbe és a kutya se említi meg hogy van ám más is haver, te vajon mit választanál ?
És igen, van Linuxra írt vírus, de mivel azoknak kicsit több jogosultság, egységes UI környezet és nem mellesleg marinéne pre-alpha 0.0.0.0.0.0.0.0.1 kéne a futáshoz, így gyakorlatilag esélytelen. Vagy nincs jogosultsága, vagy más libek kellenének még neki, vagy minimum marinénének feltűnik hogy a szokásos mondjuk Agua téma helyett Keramik -el próbál egy okét kicsikarni
. Tudom, a windows előnye meg épp az egységes környezet ( báááár ... ott is tud meglepetést okozni egy régebbi .NET hiánya
) .
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #48 üzenetére
Ééértem ... tehát ha megírsz egy ASM kódot amit egy szabványos fordító úgy értelmez hogy sütsd meg a procit, akkor nem te vagy a hülye, mert egy MOV -ot félreírtál hanem a compiler
???
#49 Namelesske : Akkor lehet, tényleg modulhiba lehetett. Iyenkor érdemes újra letöltetni vele vagy sajátot forgatni.
#47 lenry : Mondta valaki hogy a W7 abszolult használhatatlan fostalicska ? Csupán felhívtam pár kisebb-nagyobb hiányosságra a figyelmet, s reménykedek hogy végre valahára meg tudják oldani. Nincs tökéletes rendszer, de azért törekedni kéne rá
Amúgy kösz az ajánlatot, majd hívlak ha kutyagumiba lépek
.
-
tuser
aktív tag
válasz
Namelesske #43 üzenetére
Úgy kezeli ahhogy kell = van hozzá driver, vagy a dózered is úgy szopja ki a kisujjából és ha nem ismeri a cuccost próbál kompatibilis módot találni
?
Spec. az Xorg -al nem tudom mi bajod van/volt. Ha oda beírsz egy 1920x1200 -es felbontást, akkor azt megpróbálja megetetni a vidkártyával, ha nem megy neki, visszadob, oszt' csókolom. Ezt pl. 7 alatt se nagyon tudod állítgatni, csak az ismert szabványokat látod a legördülő listában, nem bírsz belefirkálni.
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #44 üzenetére
Például neked drága barátom
. Még a szerző is elismerte hogy rosszul fogalmazott
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #40 üzenetére
Tán olvasd el újra egymás után a kettőt. Látom neked se volt még érettségi követelmény a szövegértelmezés
#41 Psychonaut : Nem is tudom ... hallottál már a module-assistant nevű kis szösszenetről ? A hangkártya egyébként pont rossz példa, az ALSA eddig minden hangkeltőt bekajált ( kivéve mikor egy ezer éves, 8 bites ISA slotosat akartam vele anno
). Nem mellesleg ... ugyebár volt hozzá driver ? Csak mert ha csinálsz nekem egy FireWire -ön vezérelhető öntözőrendszert és írsz hozzá DOS -os drivert, akkor az DOS -on elfut, de se winen, se linuxon, se ... nem
-
tuser
aktív tag
válasz
Namelesske #37 üzenetére
Egyetértek, pl. a 7 csak nézett mint Rozi a moziban az alaplapi hangkártyámra, míg Debian alatt alapból ment.
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #36 üzenetére
Értem .... XFS -el próbáltad már ? Windows prefetch -es bohóckodásánál nem kicsit gyorsabb, innovatívabb, pedig már nem mai gyerek.
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #34 üzenetére
Válasz leegyszerűsítve :
Próbálj ki azonos, nem windows specifikus feladatra a még fejlesztés alatt lévő és támogatott nem windows rendszerekből párat.
Amúgy érdekes ötlet ez a RemoteFX, de feltűnően hajaz az OnLive -ra.
-
tuser
aktív tag
válasz
Psychonaut #32 üzenetére
Ok, akkor ez az én szubjektív, szuverén véleményem
#31 WonderCSabo : Aki nem hiszi, járjon utána ( próbálja ki ). Ha pedig nem folyoton a válaszon és a tüzelés mikéntjén törnéd a kis buksid, hanem esetleg véletlenül értelmeznéd is a leírtakat, rájöhetnél hogy a nem-Windows rendszerek lényegében egy halmaz, melyben csak egy részhalmaza a Linux. Vagy szerinted az OSX, BeOS, OS/2 Warp, ... lényegében windows kernelre épülő klónok ? Akkor kérlek fejtsd ki ezt bővebben
-
tuser
aktív tag
Mivel az adott rendszer minden komponense tökéletes volt mind a tesztek szerint, mind más rendszer effektíve futtatásakor előtte és azóta is, így feltételezhető hogy nem én tartozok a 90% -ba, inkább a mélyen tisztelt fejlesztők toltak el valamit ( pl. mit tudom én -TIPP, NEM BELEKÖTNI - nem készítették föl a 7 -et hogy egyszerre lehet a gépben SATA RAID, SATA-IDE kombó vezérlővel ). Ok, nem készülhetnek föl minden helyzetre, ez nem MAC. Ha ezt nem javítják ki, valószínűleg nem sok vizet zavar, annál inkább például az NFS sebessége.
Remélem sose lesz igazad, de általánosságban véve ( környezet, fórumok ( kérdések irányultsága, színvonala ), szervizelési tapasztalatok, ... ) elég jól meg lehet becsülni az arányokat.
Ok, én sem tudok ablakkeretet cserélni, de én nem is hiszem hogy tudok
#28 Psychonaut : Egyrészt ez az igazság, másrészt nem véletlen van mellette fél kiló smile + elferdített írás
-
tuser
aktív tag
Mivel az átlag userek jeletős többség úgy áll a gépéhez, mint egy zuhanyrózsához. Megy/nem megy, ha nem megy, vesz újat/hív egy hozzáértőt. Most őszintén ... ugye te sem gondolod komolyan hogy józsibá' mucsaröcsögén elkezdi keresni hogy mitől nem megy az index ?
Bocsesz, én nem soroltalak téged sehova. De ahhogy kikéred magadnak hogy a winuserek >90% -a hülye a gépéhez, most én is kérjem ki magamnak hogy az ubuntut használók többségére ugyanez igaz ?
Nos mivel elég gyanús hogy a merevlemeznél áll le ( konkretice a partició létrehozása résznél ), első tippem vinyóhiba. Nem jött be ( SMART okés, durva írásteszt okés, más rendszer ( included Vista ) felmegy, ... ). Vezérlőhiba detto kizárható. Feltételezem a 7 -ben ütközik valamilyen keresztdriver, de ezt már nem az én tisztem kivizsgálni
-
tuser
aktív tag
Bocs hogy le mertem írni a véleményem, ezek szerint minden hírnél/cikknél csak isteníteni lehet ? Nem mondom hogy senki se ért hozzá, csak hogy a kritikus többségnek a "milyen géped" van kérdésre a válasza vindózikszp/viszta/hééét/..... . Ha te - mint gondolom hozzáértő - ezekhez sorolod magad, s nem a fenntartott 1% -hoz, te tudod
......
Én is láttam már futni nem egy A64 -en, de specifikusan erre a célgépre anno még az RC se ment föl belőle ( amúgy XP, Vista, Gentoo, Debian, SuSE, ... csont nélkül süvít ).
Rajtatok kívül a kutya se akar flémelni. Felhoztam egy elég zavaró hibát, s fűztem hozzá némi megjegyzést. Reménykedjünk, hogy az SP1 -ben már ezt is fixálják
#10 WonderCSabo : Kaptál rá választ, olvasd el mégegyszer
-
tuser
aktív tag
válasz
kalmanbela #6 üzenetére
Lehet valaki ZX expert is, csupán arra szerettem volna utalni, hogy nem épp belőlük áll a microsoft fő felhasználói bázisa. Inkább ~90% iqfighter, ~9% advanced, kb. a maradék a ténylegesen hozzáértő. Bár lehet hogy még így is túlbecsültem
Morden24 : Mivel "kötelező" ?
-
tuser
aktív tag
Ellenpélda : AMD Athlon64 3200+, 2 GB RAM, telepítő a particionálásnál kiáll
Nekem is van egy vodkanetes HSUPA modemem, de az spec. pöccre ment. Általában az egzotikusabb ( márka/típus/technológia/... ) eszközökkel szokott némi gubanc lenni, de az esetek többségében valahogy mindig elindíthatók. Azért megnézném hogy te hogy telepítenél mondjuk egy Star LC-15 -öt bármilyen windows alá ha nem lenne hozzá driver
Emellett végülis a Texas Instruments TI-99/4A és a Commodore 64 is odaveri boottimeban mind a win/lin/osx/... rendszereket
-
tuser
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Pl. ultiban lévő hűdejajjdenagy újdonság ( aminek már vagy 20 éve alapnak de lagalább opciónak kellett volna lennie ) NFS kliens Gbiten max átlag ~8 MB/s -al repeszt, közben a kelleténél jobban cseszteti a forrásgépet.
Amúgy nincs baja, csak a torka véres
Azért még reménykedem, előbb-utóbb csak sikerül fölvenniük egy programozót is
-
tuser
aktív tag
Magyarul : Vácsatokávazzeee' me' nem tudjuk eladni
Majd ha minőségileg egyáltalán megközelíti más rendszerek szintjét ( vagy notikhoz hasonlóan csak ezzel lehet gépet venni + ezt nyomják a suliban ) váltani fognak. Addig Marinéne elvan a zikszpével, gazdagapucis vérpityu a mac -el, expertek meg Linux/BSD/AIX/... vonalon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- TP-Link HX220 WIFI AP ÚJ BONTATLAN.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest