Aktív témák
-
Beetlejuice
tag
válasz
Dyingsoul #189 üzenetére
Azért vannak más szempontok is... pl. ha valaki normális FULL HD kijelzőt akart notiban, akkor nagyon sokáig csak a 17 colos Alienware kínált RGB LED-es TFT-t, ilyen konfig mellett.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a notikat, amiknek filmnézésre tényleg jó kijelzője van. FULL HD IPS talán csak HP workstationben van, és az sztem talán még többe is kerül, mint ez. A TN filmes kijelzők közül pedig ez a top.
Ha bárki kétlaki életet él... pl. vidéki ház - pesti lakás stb. akkor sokkal kényelmesebb ezt hurcolászni, mint egy desktopot.
Ha valaki nem akar kompromisszumot kötni teljesítményben, de adott esetben el is akarja vinni valahova a gépet, akkor megintcsak egy jó megoldás ez.
Az ár kérdés meg teljesen irreleváns, mert azt mindenki szubjekíven ítéli meg a jövedelmi viszonyai alapján.
Én anno a kanadai haveromnak ajánlottam ilyen gépet és tökéletesen elégedett vele. Beviszi magával az üzletébe, és ha van ideje farmol egy MMO-ban, vagy tradeskillezik, a munka végeztével pedig berakja az autójába, és otthon gamézik tovább.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest