Aktív témák

• Beetlejuice

tag

válasz Dyingsoul #189 üzenetére

Azért vannak más szempontok is... pl. ha valaki normális FULL HD kijelzőt akart notiban, akkor nagyon sokáig csak a 17 colos Alienware kínált RGB LED-es TFT-t, ilyen konfig mellett.

Egy kezemen meg tudom számolni azokat a notikat, amiknek filmnézésre tényleg jó kijelzője van. FULL HD IPS talán csak HP workstationben van, és az sztem talán még többe is kerül, mint ez. A TN filmes kijelzők közül pedig ez a top.

Ha bárki kétlaki életet él... pl. vidéki ház - pesti lakás stb. akkor sokkal kényelmesebb ezt hurcolászni, mint egy desktopot.

Ha valaki nem akar kompromisszumot kötni teljesítményben, de adott esetben el is akarja vinni valahova a gépet, akkor megintcsak egy jó megoldás ez.

Az ár kérdés meg teljesen irreleváns, mert azt mindenki szubjekíven ítéli meg a jövedelmi viszonyai alapján.

Én anno a kanadai haveromnak ajánlottam ilyen gépet és tökéletesen elégedett vele. Beviszi magával az üzletébe, és ha van ideje farmol egy MMO-ban, vagy tradeskillezik, a munka végeztével pedig berakja az autójába, és otthon gamézik tovább.

Aktív témák