Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos123
csendes tag
válasz
tuningtomi #16945 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Nem is gondoltam, hogy ez is benne van! -
Athos123
csendes tag
Sziasztok!
16.000 hozzászólásban, hogy lehet megtalálni, azt ami a poweramp (vagy más) lejátszóban egy jó equalizer beállításról szólt?
Bevallom, bízom benne, olvassa az aki beírta! -
Athos123
csendes tag
Hali!
Frissített a telefonom, és rajta van a 4.0.4-es. Sokkal gyorsabb lett!!!!
Viszont valami förtelem a névjegyzék. Van valami jól használható névjegyzék kezelő? -
Athos123
csendes tag
Sziasztok!
Gyakran olvasgatom, hogy miket csináltok a telefonnal, csak kapkodom a fejem!! Én nem nyúltam hozzá még!
Most küldtek android frissítést, felraktam. Valami 2.6.0.4 vagy valami ilyesmi! Totál behalt, csak az óra van meg, hogy segélyhívás. Időnként pttyeg, hogy nem tud csatlakozni a mailhez.Már a rolót se lehet lehúzni, az előbb még ment!
Mit lehet csinálni?
Légyszi segítsetek!! -
Athos123
csendes tag
Áthúztam egy zenét számítógépen, telefon memoriába. A managerben látszik is, és le is játsza. Látom a telefonban is de a telefon nem játsza le.
Mit kell vele csinálnom? -
Athos123
csendes tag
Mindenkinek!!
El tudtam indítani az android managert, és látja is a telefont.
Viszont a külső memóriát nem látja.Gondolom az a micro kártya. (benne van, megnéztem!) -
Athos123
csendes tag
Szia!
Köszönöm a segítséged.
Nekem eddig Nokia X6-om volt, azt gondoltam ritka egy macerás gép. Most látom, van még sötétebb szakadék is!
Én azért választottam ezt, hogy működjön! Nem akarok napokat azzal tölteni, hogy konfigurálgasam!!! Mi van ha elcseszek valamit, (nagy az esélye!!)Szerencse, hogy rátok találtam és ilyen segítőkészek vagytok!!
Tessék most írás közben is ki kellett húznom az USB-t mert állandóan felugrál ez a "Nem támodatott..." szöveg!!!
Minden androidos készüléket így kell "cseszegtetni"?
Na ez a düh, nincs más csinálnom kell!
Megpróbálom megcsinálni amit tanálcsoltok! -
Athos123
csendes tag
válasz
sanyesz091 #9047 üzenetére
Köszönöm Neked is a segítséget, most pihenek egyet, és holnap megcsinálom a rootolást!
Jó éjt
-
Athos123
csendes tag
válasz
tuningtomi #9056 üzenetére
Isten, vagy én meg egy kezdő!!!
Látja a gép a telefont!!Ezer hála
-
Athos123
csendes tag
válasz
tuningtomi #9054 üzenetére
Ja, bocs! Semmit nem látok a telefonból a pc-n.
-
Athos123
csendes tag
válasz
tuningtomi #9044 üzenetére
Az Alkalmazások / SD kártya és telefon tárhely / Rendelkezésre álló hely 3,69GB helyet mutat. Ha Lekapcsolom az SD kártyát nincs tárhely. Ebből gondolom, hogy látja a kártyát.
Köszönöm, hogy próbálsz segíteni!! -
Athos123
csendes tag
Feladom!
Eddig próbálgattam. Amit adtál linket, azt már megtaláltam, de ha telepítem ezt írja:
Eddig próbáltam más verzió számút keresni, de nem találok.
Itt több téma-társnak is van ilyen mobilja, nem tudom ők hogy csinálták.
A telefonon a, Beállítások / Wireless és hálózti beállítások / Megosztás és mobil hotspot / USB megosztás-nál pipa, és kiírja, hogy pányvázva. Máshl kell még az USB-t aktiválni? -
Athos123
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is OT-995 gazda vagyok. Hát, az gáz, hogy a pc-re nem lehet vele csatlakozni!
Vagy nekem, vagy az Alcatelnek! Leszedtem Alcatel android managert, Alcatel PC Suite-ot (tele a pc-m Alcatel programokkal!) és nem sikerül.
Biztos van a fenti 1000+x hozzászólásban erről szó, egy ideig keresgéltem, de ha nem nagy meló segítenétek?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest