Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Willanyasz #19250 üzenetére
Esetleg 993-as topicban tudnak válaszolni
Üzenetek beállításait átnézted már?Batai: 5 korsó sőr és dől az mindenfelé
-
batai15
félisten
válasz
Willanyasz #19250 üzenetére
Mmsbe? Az sms beállitásoknál nézgedesd. Meg használjon balra dőlő karaktereket.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Willanyasz #7579 üzenetére
Ha 4,3"-ban gondolkodsz, és jobbat akarsz akkor pl ilyet
Ezzel lehet kevesebb lesz a gondod, de ki tudja, ha nem ennyibe kerülne, tuti rámennék egy ilyenre...Lehet akkor nem is a szervizből várnám a telefonomat már lassan egy hónapja...
-
Pug
veterán
válasz
Willanyasz #7562 üzenetére
Hat elso droidosnak nem ajanlom.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Willanyasz #7560 üzenetére
Azért azt is meg kell nézni a hsz-eknél, hogy sok off van köztük, és sok szerkesztés nélküli hsz szám növelő és kérdések tömkelege, amikor ugyanazokat már többen is megkérdezték egy oldalon, ezért is van ennyi hsz. Lehet el kellene olvasnod az 1.hsz-t a "mélyvíz"-ben és ott találnál választ, hogyan dönts...
-
Pug
veterán
válasz
Willanyasz #7560 üzenetére
Hanyadik droios keszuleked lenne ez?
-
darky4e
tag
válasz
Willanyasz #7543 üzenetére
A fórumba a legtöbben azért írnák jelenleg, ha hibájuk van.
én is max azért szoktam írni ha segíteni tudok, nincs a telefonnal bajom
-
tpeti78
senior tag
válasz
Azért ez erős túlzás, hogy csak a hibák vannak. Minden gond, fagyások, stb. nélkül használom kb. három hónapja, semmi baja. Egyszer újra indult, ennyi volt. Simán vedd meg, ha tetszik. Itt egy pár kolléga vitte szervízbe ( szvsz néha feleslegesen ) , de azért az általános nem ez.
szerk.: Samus: Hagyjuk. Az elsőt nem kellett volna vissza vinnie eleve. Ugyanis semmi, de semmi baja nem volt!
Meg kellene várni, hogy feltöltsön annyira, hogy be lehessen kapcsolni. ( Lásd villogó gombok, led... )
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
Willanyasz #7548 üzenetére
"- a második telefon hibái: fagyás, térerő ingadozás, nem csörgött, fülest csak akkor érzékelte amikor már kihúztam, ezután reboot-olnom kellett."
darky@-hoz hasonlóan leírnátok az én bejegyzésem alá, hogy milyen hibákkal találkoztatok eddig?szeretném majd megmutatni a telenoros "szakértőnek", ha megyek a telefonért, hogy nem vagyok hipohonder.
-
válasz
Telenortól rendelted?
Igazából másnál előfordultak ilyen hibák? Nagyon úgy veszem észre, hogy a Telenoros darabok nagyobb részben hibásak...
-Végigolvastad?
Először kikapcsolt, és nem kapcsolt vissza -> csere
Második készülék: térerő probléma, nem csörgött, fülhallgatót kihúzás után érzékelte (ez lehet szoftveres hiba, egy GT540 ROM-ban is volt ilyen, az újraflashelés megoldotta). Sőt, a második nagyon szoftveres bughalmaznak tűnik, lehet félrement valami, mikor töltötték rá...
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
ezt vegyed, szerintem az ics segít áthidalni az ilyen gyerekbetegségeket.
az előző hozzászólásomban olvasd el a link-ben található írást, és a felsorolt hibákat. -
válasz
Willanyasz #7528 üzenetére
Mi az a nem sok jó?
Egyébként a telefont nem lekódolják. Van neki egy IMEI száma, ez egyedi. Amikor feljelentkezik a hálózatra, elküldi ezt az azonosítót (is), ez alapján azonosítják a készüléket (a többi információ alapján pedig az előfizetőt). Ezt a számot lehet úgymond letiltani, és ilyenkor a készülék nem tud feljelentkezni a hálózatra, mert az visszautasítja a kérelmet. Persze bizonyos módon ez a szám is módosítható, de ez azért nem olyan "egyszerű", mint egy ROM csere. Azt viszont nem tudom, ha egy hálózaton letiltják a telefont Magyarországon, az mennyire érvényes más szolgáltatók hálózatán.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
Willanyasz #7528 üzenetére
már 86 helyre leírtam hogy a telenor nem tilt, csak lopott telefont.
-
ducducduc
tag
válasz
Willanyasz #7520 üzenetére
Hát 35.000Ft körül... De előnyben részesítik a nem előfizus példányokat, mert ha előfizura vetted, hogy garantálod, hogy nem tiltják le?
-
ducducduc
tag
válasz
Willanyasz #7507 üzenetére
Szia!
Szerintem érdemes lecserélni a Wave 2-t az Alcatelre, nekem is volt Badás telóm előtte, és ez fényévekkel jobb szerintem. A Samsung kicsit jobban össze van rakva illetve jobb anyagokkal dolgozik, de hát az árkategória sem egyféle... Azt mondom, mindenképp az Alcával jársz jobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest