Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Na, kihozta a futár a telefont. Nagyobbra számítottam, de jó is, hogy 4,3"-oshoz mérten kicsi, mert így egy kézzel is jó használni. A kijelző brutális, én még ilyen szép képet telefonon nem láttam (Bár lehet egy Retina Displaytől magam alá hugyoznék
). Sokkal gyorsabb, mint az Ace, a launcher ellenére is. Ami még tetszik, hogy raktak rá pár hasznos alkalmazást, viszont van egy érdekes eset: nem hajlandó felismerni a SIM-kártyán lévő telefonszámokat. Erre tud valaki valamit mondani?
Még egy hasznos dolgot találtam, a kis LED a kijelző felett jelzi, ha töltöm. Elmulasztott hívásoknál/bejövő üzeneteknél is világít, esetleg más színben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- The First Berserker: Khazan
- Fotók, videók mobillal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest