Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
hibavissza #58 üzenetére
Én ezzel kiegészíteném: albacomp szervíz-->bukás
De abszolút egyetértünk!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tikakukac #28 üzenetére
blokad, GeryFlash és Tikakukac! Ha lesz időtök, itt vagy privátban írhatnátok pár storyt a szervízes dolgokról. Én is szívtam velük(csak én HPval, MSi-n kívül ugyanis szintén itt kellett szervizeltetni, sőt a Yamaha eszközeit is, amit végül nem kellett szerencsémre, de mikor megláttam a garancia levelen, hogy "albacomp" a vészjósló zöld pecsétjével, a rosszullét kerülgetett), ahogy az előbbi hozzászólásom is bizonyítja. A székesfehérvári "szervizközpontot" említettem? 3 hétig, 2 naponta! telefonáltam rájuk, hogy hogy áll gépem javítása. Szerintem ott összegyűjtötték a gépeket, ültek rajtuk, nagy nehezen bevizsgálták, mondtak rá egy horribilis javítási összeget és 5000 ft-ért átvehetted szintén 2 hét múlva a szervízponton a rossz készülékedet. Most sikerült is felhúznom magamat..
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tikakukac #24 üzenetére
Tényleg csődeljárás alatt van? Remélem felszántják és sóval is beszórják a környékét! Mikor a megboldogult HP nx6110-em fél évente náluk kötött ki(kb 5 évvel ezelőtt), mint (új)szegedi hivatalos szervízpontnál, a hozzáállásuk mindent elárult. Vita a garanciáról(mindig nekem volt igazam), a leadott kábelekről, hibásan kitöltött megrendelő és hibafelvételi lapokról mindig volt. A slusszpoén az volt, mikor a hibafelvevő srác a 2. látogatásomkor mikor lejárt a garancia beszólt, hogy ő nem venne magának laptopot, ennyiért meg főleg nem. Hát elküldtem kultúráltan melegebb éghajlatra és rájuk b***tam az ajtót.
-
Neurotoxin
őstag
Sata drivert belehet integrálni nDrive-al az XP telepítőjébe. Én is ökörködtem egy ideig egy Acer 5315ösön, mire sikerült, jó volt a driver, de valamiért nem szerette, már majdnem kihullott a hajam tőle,de egyszercsak sikerült.
Albacomp? Ők javították a HP meg MSi notikat régen. A hozzáállásukat inkább hagyjuk.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest