Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Vágom. Anno a 64-es Kingston-om is jól bírta, bízom a gyártóban.
vinibali:
Ahogy elnézem, vagy ez lesz, vagy a jelenleg a piacon futó ADATA 128-as verzióját választom. Aztán meglátjuk, miként teljesít a lappyban.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
vinibali
őstag
nem tudom mi bírna többet. a msata ssd-k szvsz jellemzően most kezdenek terjedni. mindenképp kutakodni esetleg talán még külföldről is kell rendelned, ha olyat akarsz, amelyik bírja a strapát. célszerű megnézni a vezérlőt, de leginkább a nand lapkák gyártási technológiáját(ami spec. közé írva, vagy lapka sorszámból kikeresve lehetséges)
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
SirRasor
addikt
Ezt már sokan mondták, úgyhogy biztosan félreérthető, amit írok
Szóval a wint átbuherálom, hogy fölösleges írásokat ne csináljon. PL: folyamatosan LOGgol, amit másodpercenként ír a vinyóra. Totál fölösleges, semmi értelme;az ilyen dolgokat sebességvesztés nélkül ki lehet kapcsolni.Viszont ezek felett ugyanúgy használom, telepítek rá stb.
Mondjuk csak egy van, amiről nagyon megoszlanak a vélemények: böngésző cache. Amikor SSD-n volt, nem éreztem gyorsabbnak semmit. Viszont rövidre zárva a böngészős történetet: 256 MB-nyi RAMdrive és kész Annál gyorsabb úgysincs semmi Mondjuk kikapcsoláskor mentse el az adatokat is és így már semmire se lehet panasz.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Warum?
1 hónapja használok ilyet, a wint optimalizáltam napi 1-2 GB írásra, úgyhogy így is jó sokáig használható
Az elérési idő papír szerint 1/3-al nőtt az MLC-hez képest. Teszt alapján nem Sebesség dettó (nem írási, de az nem izgat).EDIT: érzésre se lassabb: ezelőtt 64 GB-os Crucial M4-ről váltottam.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
jimmy399
senior tag
"..az összesen felírható adatmennyiség a 60 GB-os változat esetében 46,5 TB, míg a 120 GB-os esetében 93 TB..."
Ez nem egy elírás?
--- N/A ---
-
vinibali
őstag
az írási mennyiség elég vicces. hiába ide-oda a Sandforce vezérlő meg az ilyen olyan wear level elleni megoldások, 8-900 írást viselnek el. nagy valószínűséggel 19nm-es akármi lehet, a vezérlő támogatja
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
PPatrik
aktív tag
Figyelj csak én is hasonló gondban vagyok, csak nekem egy Series 9-be kellene egy 240/256gb-os.
Az egyik leggyorsabb ha jól látom a Plextor M5M (esetleg Crucial m500) ami normális áron elérhető és elég gyors tömöríthetetlen adattal is. Csak elég sokat fogyaszt mind kettő. De a helyedben ha nem számít az üzemidő én biztos olyat vennék.A témához pedig: Nagy hiány van msata ssd-ből reméljük egyre több fog megjelenni. Bár én lehet én vagyok szűk látókörű, de nekem a sandforce vezérlős ssd nem létezik. Nem szeretném itt szennyezni ezzel a topicot, hogy miért, de aki valamire való ssd-t akar, az nem sandforce-osat vesz. Szóval megint kaptunk egy ssd-t amiből 12 egy tucat, bár erre mintha a neve is utalna.
-
Vigneau
félisten
Pont jókor jött ez a cikk. Hasonló kategóriában keresek mSATA SSD-t Y580-hoz. Az ára is elég barátinak tűnik.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- kiváló állapotú 750GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemez .
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-