Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
julius666
üzenetére
Ha időben felismerik a trendeket és modellt váltottak volna, valószínűleg én mind a mai napig operás lennék.
Attól hogy "trendi" dolog szutyok minőségű kiegészítőkre támaszkodni egy normálisan tesztelt funkció gazdag böngésző helyett, nézőpont kérdése. Én pont azért szeretem az operát, mert "mindenhez ért" valamennyire. Nem mondom hogy ne legyenek hozzá kiegészítők, de ne is butítsák le olyan hulladék szintre hogy aztán már az home gombot is kiegből kelljen letölteni, mert akkor értelmetlenné válik a használata számomra.
Ha meg bevezetik ezt az elmebeteg verziószámozást amit a hülye google, az lenne a mélypont.
Amúgy ne hidd, hogy attól trendibb lenne az opera, ha trendibb módon miszlikbe darabolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Vallás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest