Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
julius666
addikt
De én is kérdeznék valamit: Ha ennyire utáljátok az Operát és szerintetek a legszarabb böngésző, akkor mit kerestek egy Operás hírnél?
Már bocs, de ki mondott ilyet?

Ha időben felismerik a trendeket és modellt váltottak volna, valószínűleg én mind a mai napig operás lennék. -
ntomka
nagyúr
"A hosts fájlban való átirányítgatás lassítja a hálózatot, ha nagy lesz a lista."
Milyen hálózatot? Localhostra kell visszairányítani, nem broadcastolni kell.
Nekem elég tekintélyes a listám, de inkább gyorsabbnak érzem sokkal a böngészést, mint lassabbnak, pl. az olyanok miatt, hogy nem jön be minden oldalon az idóta facebook connect és társai. De van egy pár ilyen, ami rendesen tud lassítani, nem sorolnám itt fel."Ha ennyire utáljátok az Operát és szerintetek a legszarabb böngésző, akkor mit kerestek egy Operás hírnél?"
Engem mint fejlesztő érdekel az opera, csak valahogy nem jön össze szegényeknek, pedig nagyon látszik rajta az igyekezet.
"Amúgy szerintem a Chrome elég gyors már, rágyúrhatnának a funkciókra."
Nyár végére élesítve lesz az Offline API, az elég ütős lesz.
-
julius666
addikt
És ez mégis mi alapján jött ki? Talán nem a desktop részesedésből kéne kiindulni, hanem pl. a mobilból, ahol piacvezető...
Tudsz mondani statisztikákat hozzá? A cikkben ez szerepelt: A Net Applications adatai szerint jelenleg az Opera és az Opera Mini 3,3 százalékot birtokol
Az Opera Mini ugyanakkor a legnépszerűbb mobilos böngésző.
Mobilon azért még mindig nem neteznek olyan sokan olyan sokat hogy komoly felhasználói bázisként lehessen rájuk tekinteni, legalábbis szerintem, de ha találsz rá valami jó forrást nyugodtan megcáfolhatsz.Én ebből számolgattam, azért mondtam hogy valami nem stimmel a számokkal.
Mutass már egy ilyet, mert még nem találkoztam ilyen Chrome kieggel, pedig használtam jópárat.
Ok.
Session Buddy
Proxy Switchy!És ne gyere azzal hogy de hát sessionkezelés meg proxykezelés van operában is, mert a nyújtott felületek és funkcionalitás hozzá az ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)