Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Szerintem amit én láttam a céges gépen, az egy 1 évnél idősebb telepítés volt, ahol a frissítések ellenére nem volt bekapcsolva, hogy automatikusan csináljon meg mindent, ezért mindig rákérdezett még frissítés előtt. (Gondolom régebben más volt az alapértelmezett beállítás és úgy maradt)
Amikor kijön a frissítés akkor amikor legközelebb indítod a böngészőt kb 15 - 20 másodpercel lassabban indul már az új verzióval, közben kapsz üzenetet, meg egy mégse gombot, ha épp nem alkalmas. Ha nem figyelsz oda észre sem veszed, csak max arról, hogy a "mi az új az xx operában" lap is nyitva van.
Tök jó, elmondom, Google-ék hogy oldották meg
- nem indul lassabban sem 15-20 másodperccel (ami k*rva sok, már bocs), sem semennyivel
- nem kapsz semmilyen üzenetet
- nem nyit ki semmilyen lapotEgyébként ezt most ne úgy vedd, hogy ezen a ponton áll vagy bukik egy szoftver minősége, de ettől még összehasonlítva ebben az esetben a Google megoldása a nyerő és szerintem követendő példa a legtöbb szoftver számára. (Hahó, Adobe)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Steelseries Apex 5 Blue Switch US Mechanikus Billentyűzet
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest