Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nem lenne ez rossz, fHD IPS, vagy valami jobb VA panellel és ha tudnánk, hogy a külső dobozba milyen egyéb jelforrásokat is lehet még csatlakoztatni.
Csupingo: semmi, ne foglalkozz vele. Oroszlán Szonja sokkal többet is megmutatott már.
-
Az alap ötlet nem rossz, de a kivitelezés és az árazás már nem annyira jó.
-
válasz
Armagedown #10 üzenetére
15év alatt lerohadt már az utolsó lakat is, ha nem szórják ki a készletet, elviszi a helyi homeless kolónia...
De valóban, "innováció" a köbön -
Csak a kommentekért jöttem, ez egy vicc
-
Armagedown
őstag
Valaki talált egy raktárat, benne évek óta porosódó 19 inches monitorokba szánt panellal és kezdeni kellett velük valamit.
-
Nekem ez a koncepció tetszik és már évek óta beszéltek róla. A kicsi japán lakásokba ezeket fogják venni, az biztos. Mivel nem nagy - én kérnék egy ilyent!
-
yerico
senior tag
-
peetyy
őstag
Ha leveszem az 1-est az árából, számomra még így is drágának tűnik
-
mad823
őstag
Ezt egy 17"-es notebook is tudja, bár tény, hogy csak IP-n, de az mondjuk pont elég. Cserébe nagyobb felbontásban és tovább, meg az ugye még bármi másra is jó.
-
dabadab
titán
Akkor ez olyan lesz, mint a Videoton Color Star?
-
nullpoint
őstag
Hol az a piaci rés amit ezzel kívánnak betömni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Private FB10-nél egy külső dobozba pakolták a tunereket, bemeneteket, és onnan jut el a jel vezeték nélküli úton a képernyőhöz.
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest