Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nem lenne ez rossz, fHD IPS, vagy valami jobb VA panellel és ha tudnánk, hogy a külső dobozba milyen egyéb jelforrásokat is lehet még csatlakoztatni.
Csupingo: semmi, ne foglalkozz vele. Oroszlán Szonja sokkal többet is megmutatott már.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
Az alap ötlet nem rossz, de a kivitelezés és az árazás már nem annyira jó.
duree54
-
t72killer
titán
válasz Armagedown #10 üzenetére
15év alatt lerohadt már az utolsó lakat is, ha nem szórják ki a készletet, elviszi a helyi homeless kolónia...
De valóban, "innováció" a köbön30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
veterán
Csak a kommentekért jöttem, ez egy vicc
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Armagedown
őstag
Valaki talált egy raktárat, benne évek óta porosódó 19 inches monitorokba szánt panellal és kezdeni kellett velük valamit.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
nagyúr
Nekem ez a koncepció tetszik és már évek óta beszéltek róla. A kicsi japán lakásokba ezeket fogják venni, az biztos. Mivel nem nagy - én kérnék egy ilyent!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
yerico
senior tag
-
őstag
Ha leveszem az 1-est az árából, számomra még így is drágának tűnik
-
mad823
őstag
Ezt egy 17"-es notebook is tudja, bár tény, hogy csak IP-n, de az mondjuk pont elég. Cserébe nagyobb felbontásban és tovább, meg az ugye még bármi másra is jó.
-
dabadab
titán
Akkor ez olyan lesz, mint a Videoton Color Star?
DRM is theft
-
nullpoint
őstag
Hol az a piaci rés amit ezzel kívánnak betömni?
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest