- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nekem a real time nem jött be, sokszor meghaltak az embereim, turn based-ben meg csak nagyon ritkán. A turn based viszont bázis támadásnál használhatatlan. Felszórtam egy csomó advanced security station-el a bázist, és egyik sem tüzelt, csak forgolódtak. :S Azt mondják van valami bug ebben is, és csak realtime mode-ban működik a torony. Én egyébként innen szedtem le: [link]
-
inf3rno
nagyúr
Hát az ufos részek nem bonyolultak apocalypsenél, elég odaállni mindenkivel az ajtóba, aztán a kijövő tömeget reflexből leszedik az emberek. Ez egészen a megaspawn-okig beválik, onnantól már sokkal zűrösebb a dolog. Amikor épületekbe fészkelik be magukat, az sokkal bonyolultabb, szerencsére a civil áldozatok nem számítanak, csak az épületben esett kár. Volt, hogy kilöttem egy poppert, felrobbant, aztán 6 civil halt meg körülötte... Nem tudom nekem milyen apocalypse van meg, de szerintem sérült lehet, pl a kutatásoknál is a Large Disruption Shield-et nem engedte kikutatni, csak azt írta rá, hogy unknown.
A füst hasznos, főleg ha kábító. Sima füstre azt mondják, hogy nehezebben látnak tőle, de engem általában simán elkaszáltak úgy is, úgyhogy inkább hagytam, nem láttam értelmét. -
inf3rno
nagyúr
válasz
#72042496 #25 üzenetére
Az első résznek nekem bejön a sztorija, a második annyira nem tetszik, hogy totál megszállták a Földet, és terrorista sejttel vagyunk. Ha úgy alakul, akkor megveszem az elsőt, aztán meglátjuk milyen. Igazából az apocalypse-t nem fogja überelni úgy sem. Tisztán látszik a játékon, hogy annak idején rengeteg munkát beleraktak, hogy kidolgozzák az egészet. Mondjuk nekem a grafika mellékes, itt speciel nem szükséges, de annak idején, amikor komolyan toltam fps-el amúgy is lebutított config-al játszottam, mert úgy több volt az fps (elég hülyén hangzik így, hogy ugyanaz a rövidítésük).
-
inf3rno
nagyúr
Én is imádtam az UFO-t, az első két részt végigtoltam annak idején. Most az apocalypse-el próbálkoztam nemrég dos box-ban, és elég sokáig eljutottam vele, már háznyi űrhajók jönnek. Az is tök jó, viszont az egyik nap után a daily report leokézásával megfagy a játék. Visszatöltött mentésnél ugyanúgy. Nem tudom mi a baja, de kár érte, szívesen végigtoltam volna azt is, újrakezdeni már biztosan nem fogom, mert elég időrabló.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest