- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Én nem félek, rettegek.
Most komolyan hogyan jön ez ide? Neki logikátlan, persze hogy az, ha nem ahhoz szokott hozzá, de ez csak megszokás kérdése. Pl. nem tudom mi a logikus abban, hogy az asztal gyorsmenüjében nincs hivatkozás a felbontásra, hát mi a bánatért kell nekem mindenféle almenüben tekeregnem, hogy elérjem?
Egyébként meg egészen fiatal korom óta M$ környezetben mozgok, nekem egy Linux soha sem lesz olyan természetes, mint az előbbi.Szerk.: Egyébként ez is egy mámorító érzés, megvan végre a nyomorult config fájl, szerkeszteném, de ááá, azt nem szabad, nyissunk terminált... imádom.
#78 Sanyix: Tény, sőt, a videóhívás is egy kalap... mégis ezt használja a fél világ, hiába nyaggatom a legközelebbi rokonaimat, hogy legalább ők használjanak Skype-ot. Nem, nekik az nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest