Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Valoszinuleg nem erted mire valo. Magam is vettem egyet anno. Otthoni file server (ejjel nappal mehet mert kicsi a fogyasztasa), es gyakran utazoknak kituno (5 ora uzemido + konnyu, nem szakad le az oldalad amikor hurcolod). A VGA kimenet az eloadasok tartasahoz, wireless a reptereken, stb. Aztan neha az ulesek is szukosek pl a vonaton. Kispenzu diakoknak persze nem megoldas. De nem is hiszem hogy nekik talaltak ki.
-
j.bravo
addikt
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Valóban, az ár-érték aránya nem a legjobb - bár ez erősen felhasználófüggő. Neked vagy nekem éppen az a főbb érték, hogy mennyi mindenre és mennyire kényelmesen használható, de minden bizonnyal akadnak olyanok, akiknek sokkal fontosabb az, hogy akár némi kompromisszum árán, de egy rendes laptopnál sokkal könnyebben hordozható legyen a kütyü. Az ő számukra lehet hogy jobb az ár-érték arány
(amúgy veled értek egyet)szerk.: látom, lassú voltam. De most már nem törlöm ki a hsz-t
-
smkb
őstag
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Hány kiló is egy netbookkal azonos ársávba eső brand notebook és mekkora is?
Ha olvastad volna a cikket, elhangzik hogy általában második harmadik gépnek veszik.
Vagyis minek vegyen még egy asztali gépet?
Az ára meg: subnotebookok 3-400.000 es árai a 12,1" -hoz is drága... iszonyatosan. De itt is a méret miatt fizeted a felárat.
A netbooknál is, nem a belső képességei miatt.
Stb... stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest