- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
Jungle Man #33 üzenetére
Én is csodálkozom, hogy alig van róla bármi. Szerintem jó lett. Igaz csak offline szoktam játszani vele, de szórakoztat.
5700g procival nekem nem volt túl élvezetes, de játszható természetesen. -
Jungle Man
junior tag
Tényleg alig játszik ezzel valaki? Még normális topikja sincs! :-(
Kérdésem az lett volna, hogy Ryzen 5700G-vel hogy megy FHD-n? -
Ijk
nagyúr
2 órát játszottam HRE-vel, és Mongolokkal, teljesen más volt a két nép az alapegységeket leszámítva. Eddig bejött a hangulata, de abban egyetértek hogy csoda nem történt. Tök ugyanaz mint a 2-es, szebb grafikával, fal upgrade-el, de szerintem a népek jobban elkülönülnek. Egységek kezelése továbbra is buta vagy nem jöttem még rá. Megtámadnak a fél seregem harcban másik fele hátul fütyürészik.
10k-ért vettem preorderben, annyit talán megért nekem, szerintem párszor végigtolom minden néppel meg kampányolok, max 100 órát beleteszek. -
dangerzone
addikt
Ja, hat uj dolgokat nem talaltak ki benne. Az eddigi Age of-okbol probaltak összevonni a jobb dolgokat, meg alatenni egy ujabb motort, modernebb pathfinding algoritmust. Nem rossz jatek, de nem fogadnek ra, hogy nagyobb kultusza lesz, vagy komolyabb e-sportta nöne ki magat. Persze ha fenn tudjak tartani a hype-ot, mert rövidebb idöközönkent uj tartalmakat adnak ki hozza, akkor azert jo kis bevetelük lehet belöle.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Hááát, engem nem győzött meg a játék
300 ft-s gamepassal jó, konkrétan pénzt már nem adnék érte
Minden nép 100%-ig ugyan az. Ugyan azokat az egységeket gyártod mindenhol, 1-1 plusz egység van, maga a játék semmi újat nem hozott a korábbi verziókhoz képest. Ezt inkább 1 ilyen rebootnak, vagy remasterednek érzem, nem 1 külön álló játéknak.
Érzésem szerint ez egy AOE2 játék lebutított verziója jobb grafikával -
Mosqu!to
addikt
Game passal próbálkoztam, Error code: C00T01R-1X-16 52656C6903A8
Ugyanezt a hibakódot másnál nem láttam, de ha jól gondolom központi jellegű lehet a hiba.
-
Ijk
nagyúr
válasz
dangerzone #22 üzenetére
Elindítottam a passziánszt, azt írja ott is hogy probléma az xbox live service kommunikációval.
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy amikor elindítom a játékot, az intronál még kb 170 FPS-em van, 76%-os GPU terheltség mellett, majd a menüben (és a játékban) már leesik 10-30 FPS-re, miközben a GPU meg a proci alig dolgozik (CPU kb 20%, GPU 30-50%). Tökmindegy, hogy keret nélküli ablak, vagy exkluzív full screen.
Más is tapasztal ilyet? Ryzen 5800X, 32 Gbyte RAM, GTX 1060 6 Gb
Legújabb NVidia driver, legújabb Win -
Charx
senior tag
Most akkor előfizetek 300 Ft ért, és le tudom tölteni a játékot ingyen? És ha lemondom akkor megmarad a játék?
-
zsoltti
senior tag
de fog, nem?
-
zsoltti
senior tag
Majd kiprobalom en is, regen szerettem a 2-t, Xboxon van eger tamogatas ebbe a jatekba?
-
GeoJoe
senior tag
Sziasztok!
Az MS Store-ban nekem is feldobta a játékot kedvezményes áron. Ha simán megvásárlom akkor működni fog game pass előfizetés nélkül is? Nem írja sehol feltételként.
Előre is köszi!
-
GreatL
őstag
MS Storeban nem tudnak olyan olcsót adni hogy ott vegyem... 300 Ft-os gecpass okosság működik ha már volt fillérbisznisz?
-
dangerzone
addikt
A grafika nekem speciel kiégeti a szemem. A játékmenet ettől mondjuk még lehet jó, kíváncsi vagyok mennyire terjed el a multi, beéri-e a 2-es rész DE kiadását.
-
Televan74
nagyúr
Nekem benne van a gamepassban. Majd megnézem milyen lett.
-
Juhaszatti
addikt
Amit eddig láttam belőle, az alapján tényleg egy jó Age of Empires játék. Az egyetlen problémám az animációkkal van, ami a videók alapján gyengébb mint az egyébként nem túl acélos Stronghold Warlordsban. Persze ha a játékmenet maga jó, ezzel együtt lehet élni.
-
GeryFlash
veterán
Csak a szokasos lakaj media ertekeles. Amit en videokbol lattam betabol ez kb egy jobb mobiljatek, abszolut nem hozza az AOE hangulatat es az AI se tunt combosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A beszámolók szerint a stratégiai játékok kedvelőinek érdemes lehet beszerezni a programot.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest