- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
satirn 3 pakk vezérlővel pcx 7500ft körül volt.
egyet vettem kivancsiságból.
meglepően jók! vezérlőre további 3 ventit köthetsz, 2szalagot +lapról is lehet irányítani. fények rendben vannak!
nálam piros a szín, csomó moddal megtámogatva!
egyszóval jó vétel. főleg ha a corsair meg társait nézem 30k áronR7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
törölt tag
Nekem 15 éve jó tapasztalatom volt a márkával(VM 101, HT 102, AeroEngine II), és ma is 1:1 ugyan az az emblémával és ahogy látom még mindig ugyan abból a műanyagból készülnek a lapátok.. csak remélni tudom, hogy ezekre a modern "rgb-s szarok"-ra is, csak hagyománytiszteletből odafigyelnek részleteiben, és ezek is funkcionálnak is úgy mint ventilátor, nem csak kihívóan néznek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Az Astro nagyon bejön, és 11-12k HUF a csomagért (3db venti + HUB + remote) egyáltalán nem elszállt ár! UPP nekik!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
ph Méltatlanul kevés szó esik a ventilátorokról, pedig a rosszul kiválasztott légkavarók számtalan idegesítő probléma forrásai lehetnek.
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA 750 G6 750W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
- Be Quiet Pure Base 500DX ARGB
- Hibátlan - BE QUIET! 630W Pure Power BQT L8-CM-630W ATX félmoduláris tápegység
- Hibátlan - Cooler Master Hyper 212 EVO - Thermaltake UX100 ARGB processzor hűtők
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest