Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstomi15
tag
Fent a padláson van egy kis doboz, abba megy a bejövő vonal, és amíg nem volt internetem, ment bele a telefonkábel is. Ezt a kis dobozt úgy kell elképzelni, hogy felül egy vízszintes sorban van két csavar, jobb oldaliba fogatod bele a bejövő 2 eres rézkábel egyik erét mellette levőbe a másik erét. Pár centivel lejjebb is van két csavar, mielőtt volt internetem, ide jött a 2 eres telefonkábel. Szintén jobb oldaliba az egyik ér, a másikba a másik ér. A jobb oldali rész is össze van kötve egymással, és a baloldali is. A telefonkábel a padlásról lejön a szobába, ahol egy RJ11 telefoncsatlakozó aljzatban végződik. Magát a készüléket ugye ebbe az aljzatba dugod. Miután bekötötték a netet, a telefonkábelt kiszedték a kis dobozból, és a helyére kötötték ezt a 4 eres kábelt, annak is a zöld és a piros vezetékét. A fekete és sárga vezetékét pedig összekötötték a telefonkábellel. A 4 eres kábel másik vége jön le a szűrőhöz, a zöld-piros kábel megy a Line feliratú aljzatba, a sárga-fekete a Phone feliratú aljzatba.
Nem tudom, hogy mennyire érthető, a lényeg az, hogy csak egy telefonkészülék van a házban.

(A fekete négyzetekkel a csatlakozókat próbáltam imitálni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)