Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Észre se vettem, hogy kikerült.
Na akkor sorban a válaszok:
joc88: köszi, mindenkinek!
Enigma^: simán működni fog a meglévő routereddel.
marcee és minde érdeklődő: lesz még egy nagy lélegzetvételű írásom ADSL hibaelhárítás címmel, abban fogok erről bővebben beszélni. A 360T és 380T modemekben szinte biztosan lehet állítani, csak még rá kell jöjjek hogyan
Sethdobaloah: baromi alacsony a downlink SNR-ed, pedig a csillapítás elég pici. Magyarán kurva zajos a vonal, vagy a modem kezdi megadni magát. (ahogy látom 360R, ami egy trágya).
Ebit: én nem ajánlgatnék 360R-t senkinek a helyedben. Haveromnál most pont az van, mint Sethdobaloah-nál: SNR szar, csillapítás jó, és ki is derült, hogy 360R-ben kiszáradtak a kondérok és azért lett szar az SNR. Modem csere megoldotta.
JoeYi: amint veszel/adsz megbízható ingyen tárhelyet reklám nélkül direk linkeléssel, már rakom is oda.
cizoe: tényleg off, de ahogy tudom az elég optimális érték. Kábelnetnél amúgy is annak a csillagpontnak az összehangoltsága és nem az egyes előfizetőknél mért jelszint a lényeg.
Scalpel: Zhone modemekről még csak nem is hallottam, de ha ad valaki kölcsön, szívesen kipróbálom azt is.
Gulumaci: a routert könnyű kizárni, utána csak a modem marad: 360R --> kuka. Vegyen 321B-t.
proradeon: hallgassatok rá, teljesen igaza van. Gyors példa, mert a köv cikkemben lesz erről is szó: 4megás előfizetés: 4400kbit/s max szinkronsebesség, tehát 4400 x 0,85 =~ 3800kbit/s maximális mérhető letöltési sebesség.
Khaal: a vonalad egy valag szar, ez a max, amit most látsz. Esetleg ADSL2+ még nyomhat rajta picit.
Ebit: a magyar wikis ADSL szócikk hiányos, felületes, pontatlan és szakmailag nem konzekvens. Ha már ajánlgatsz, inkább az angol wikis DSL szócikket ajánlgasd.
Remélem mindenkinek tudtam segíteni.
Link és elírási hibák javítva, új modem rangsor a cikk alján.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest