- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-Book Off topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz vakablak93 #14 üzenetére
Az szép, de nem mindegy, melyik. Valami MaxQ-s vagy 85W-ra korlátozott szar, vagy egy 165W-os?
LasseFriden: Ahhoz képest a GTX970M +10%, azért ez sem kicsit parasztvakítás. Mert ugye az 1650 mennyivel nagyobb szám a 970-nél... Az IGP meg azért jó (legalábbis Inteles gépen, meg ha van Maximus), mert elvisz olyan régi játékokat, amelyek meg sem nyikkannak dedikált GPU-n. Szóval az Intel sem rossz, hiába szidják a drivereit.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
LasseFriden
csendes tag
Egy százassal olcsóbban vettem egy ilyet, csak 1650-nel. Pontosan az, amit kerestem: kicsi, vékony, könnyű (gyakorlatilag Macbook Air méret és súly), viszont egy integrált kártyához képest lényegesen jobban viszi azt a néhány, nem mai játékot, amit néha el-elindítok. Én nagyon elégedett vagyok vele, bár a billentyűket cserélném fekete hátterűre állítható fényerővel. Az AMD
340-ért szerintem jobb választás az, mint ez. -
Predatorr
őstag
válasz vakablak93 #8 üzenetére
Utána néztem sok helyen, az említetteket találtam. Mindent egybevetve jó nagy átQrás az egész nV portfólió a Max-Q kitalálásától kezdve. 3080 felára abszolút nem éri meg +5% teljesítményért.
Én viszem. Gyúrok, vazze!"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
makikutya
csendes tag
Ezek a csatlakozók 440-ért, operációs rendszer nélkül....hát komolyan..
-
Whysperer
addikt
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Én meg azt nem értem,hogy manapság a 300.000 - végtelenség összegbe kerülő laptopoknál miért nem lehet gyárilag Thermal Girzzly conductal meg shielddel szerelve árulni? végülis csak 15-20 fokkal hidegebbek ezek a gépek és nem sül bele a combodba a laptop nyoma. Nem azért ,de most keresgélem a laptopoakt és vannak fent jó árona hardverparon ,de a boltok azt mondják,hogy gari bukta ,ha cseréled.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Perillustris
senior tag
"munka közben megnyomva egyből készenléti üzemmódba kapcsoljuk a Windowst"
Nagyjából 5 másodperc kikapcsolni ezt, nem?
Perillustris
-
vakablak93
őstag
Pont nem. A Helios 500 esetén 165W a teteje nekik is, pont az Asus aki fékez 130W-ig még a G733qs-ben is ami meg nekik a teteje, több gépükben pedig még annyi sincs pl:M16 még lejjebb vannak....
Amennyiben a Helios 300-ra gondoltál, az a sorozat az acernél mindig is középkategória volt valahol érthető hogy a felsőkategória a legerősebb nem kapod meg ugyanazt középkategóriában, pech de ez van.Jó szórakozást a kis bőröndöshöz, sok boldogságot hozzá, ha hozza amit szeretnél
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz vakablak93 #6 üzenetére
Erre mondják, hogy hasonlítsd össze az asztali gépek árával, ha használható 3xxx vga-t akarsz. De tudtommal a Predatorok is fékeznek 130W-on, még frissítés után is, ASUS-ban meg (strix) 165W, tuf 150, ha jól rémlik.(3080). A legtöbb cég (boltok is) nagyon figyel rá, hogy fel ne tüntesse valahol, pedig csak egy nV info panel, csak hát online.
Az acert azért nem értem, mert itt egy predator az asztalomban, és még oc-zett gpu-val sem melegszik 80°C fölé 100W körül.
Amúgy már átépítettem az asztali konfigot egy CMT230 házba, ha utazni kell, egy közepes bőröndben elfér a 27” 4k monitorral. Mobil és van teljesítmény.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz vakablak93 #4 üzenetére
Sajnos az Acer „gamer” laposaiban is „heréltek” a gpu-k.
-
vakablak93
őstag
Ez a kijelző, ezzel a kontrasztaránnyal tök jónak tűnik és a szín visszaadása sem rossz, egész jópofa kis multimédiás hurcolós noti, szép házban.
Ami a brutálisan kiherélt' GPU-t illeti, alkalmi játékra ez is oké, aki elsősorban játékra venne Acer lapost az vegyen Nitro 5-öt ha már az Acernél nézelődik.
Legalábbis én úgy gondolom, feladatra szerszámot, az pasztázás után kb hangtalanul hűti a jóval erősebb hardvert bár melegebb ettől.Nem tudom hogy megéri-e az árát, nem is akarom eldönteni de összességében szerintem nem rossz, főleg hogy gyári fikával sem melegszik túl.
Esetleg csak az zavarhat valakit, ha már kicsi cuki ultrabookra vágyik és elkezd süvíteni a venti az zavaró lehet, de ha tényleg csak alkalmi a játtszadozás, egy fejhallgató és meg is van oldva a dolog. -
DanielLong
senior tag
Én meg azon vagyok megdöbbenve, hogy a hűtés ennyire korrektül kiszolgálja a hardvert. Stresszteszt alatt csak 80fok a CPU és 60fok a GPU? Szerintem a 3050Ti korlátját feljebb vihették volna akár 45W-ra is, akár egy turbó mód hozzáadásával.
-
Predatorr
őstag
A kompromisszumot látom, de hol a nagy teljesítményű hardver?
fatpingvin: a 6 éves Predatoromra anno tettek.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
ez első gondolatom a cikk végigolvasása után az volt hogy azért egy Thunderbolt interfész elfért volna rajta.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- 20 éve regisztráltam
- AliExpress tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Dell G3 3500 Fekete (FULL HD, 120Hz) i5-10300H, 32GB DDR4 & 1650Ti 4GB
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
- HP 250 G3 N2840. 4gb ddr3 500gb Hdd (Bill. Gombhianyos) töltő nincs
- Asus X552WE-SX007D notebook PC
- Eladó Lenovo IdeaPad Slim 5, 14" WUXGA OLED kijelző /Ryzen5/16GB/512 GB SSD/Win11Home 21 hó garancia
- Eladó!!! ASUS TUF F15 FX507ZC4-HN066 15.6'' Full HD 144Hz Gamer Laptop - 1 éves(kevés használat)
- Lenovo yoga 520
- Lenovo Thinkpad T550 (i5 5gen, 16GB ram, 256GB SSD, dupla akku, magyar bill.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest