Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
allergiás vagyok a zajos hűtésekre és így mondhatom, hogy gyakorlatilag hangtalan. ha erősen terheli a procit valami, akkor teljes csendes szobában is csak egy alig lehelő kis sustorgás hallatszik... de ez egy C50-es gép, az atom és i5 nem tudom mit igényel majd...
W7-el használom, a W8 metrosex felületét az autómban próbáltam ki érintőkijelzőn és undorító, bugos, használhatatlan fos úgy ahogy van. W7-el jó az érintő érzékelése, a W8 is a default driverrel használta, de alig tudtam pl a jobb menüt előcsábítani - 20 odabökésből 1x mondjuk... plussz miért kellett a jól használható és átlátható startmenüt egy ilyen átláthatatlan, csilivili, minden értelmes funkciót elrejtő xarra cserélni? idegesítő baromira, én is remélem hogy vissza lehet majd állítani a régire is valahogy, ha egyszer átkényszerülök W8-ra...
-
Peter789
senior tag
természetesen igen, ez egy teljes értékű PC tablet köntösben. jelenleg is ilyet gyűrök - iconia tab W500. angry birds-höz meg faxbúkozásra egy androidos tablet való, de ha minimum elvárás hogy minden office programodból az eredeti x86, ne csak valami hasonló másolat fusson, valamint vannak egyéb programjaid ami szintén x86 PC-hez köt, akkor nagyon hasznos kis eszköz...
a notit nem pakolom állandóan a táskájába és cipelem magammal, ellenben ez a kis tablet abszolút mindenhol velem van, hiszen csak egy kis vékony mappa az egész a tokjában...
az persze más kérdés, hogy ez a kis atom a kókány driveres powervr vidkártyájával mennyire lesz problémás. a nagyobb i5 tesó is nyilván csak valamelyik integrált intel vidkártyával lesz párosítva, bár állítólag az újabb intel HD sorozat már egész ütősre sikerült a belépő AMD és nV vetélytársakhoz képest... bár igazán az lett volna a tuti, ha egy harmadik, Hondo-s gép is kijön velük együtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő