Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
allergiás vagyok a zajos hűtésekre és így mondhatom, hogy gyakorlatilag hangtalan. ha erősen terheli a procit valami, akkor teljes csendes szobában is csak egy alig lehelő kis sustorgás hallatszik... de ez egy C50-es gép, az atom és i5 nem tudom mit igényel majd...
W7-el használom, a W8 metrosex felületét az autómban próbáltam ki érintőkijelzőn és undorító, bugos, használhatatlan fos úgy ahogy van. W7-el jó az érintő érzékelése, a W8 is a default driverrel használta, de alig tudtam pl a jobb menüt előcsábítani - 20 odabökésből 1x mondjuk... plussz miért kellett a jól használható és átlátható startmenüt egy ilyen átláthatatlan, csilivili, minden értelmes funkciót elrejtő xarra cserélni? idegesítő baromira, én is remélem hogy vissza lehet majd állítani a régire is valahogy, ha egyszer átkényszerülök W8-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest