Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - SSD kibeszélő
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - OLED TV topic
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Gaming notebook topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zord01
senior tag
Nagyjából egyetértek veled.
Nekem speciel egy RT-s tablet, olyan 50, nagyon max 60k-ba játszik. Annál többért a halálnak sem kell. Most 120k-ba lehet kapni Ipad 3at, és bár nekem igazából csak korlátozottan használható, azért ha 100k lesz egy RT akkor inkább Ipad. (lévén hogy a két rendszer ugyan annyira korlátozott, viszont az Ipad kijelzője mindent visz, plusz ott a brand, tudok majd gizdulni vele. (hű de jó lesz
 )
Arról nem is beszélve, hogy hamarosan jön az Ipad Mini (talán okt. 10.-én jelentik be, ha igazak a pletykák), és az nyilván olcsóbb lesz. Egyes pletykák szerinte akár ilyen 60-70 körül. Akkor nem kérdés, hogy azt veszek, és várok még a win-es táblákkal.Az atomokhoz meg csak annyit, hogy 150-et még éppen megérne nekem. Többet egyetlen forinttal sem, de annyit még igen. Mivel teljes értékű Win.
Nyilván jobb lenne 100 környékén, sőt reménykedek is valami ilyesmi árban, de még a fenti áron is megvenném. Ha választhatok egy Ipad és egy teljes értékű Win között, mindig a Win fog nyerni. Az nekem még többletkiadást is megér. Ha meg olcsóbb lesz, mint egy Ipad, nincs is miről beszélni, maximum arról, hogy hol vehetem át. - 

zord01
senior tag
Ami az árazást illeti, meglátjuk hamarosan. De azt ne felejtsd el, hogy az Atomnak annó pont az volt a lényege, hogy oké gyenge, de kicsi, nem fogyaszt sokat, és olcsó. Ezzel akkoriban tulajdonképpen berobbantották a piacot, és nem azon kerestek, hogy egy gépen sok hasznuk volt, hanem azon, hogy rengeteg netbookot adtak el. Pillanatok alatt nagyon népszerű lett, még ha csak rövid időre is.
Ugye aztán jött az Ipad, ami még inkább megragadta az embereket. Aztán a notebookok ára is lejjebb ment, és 120k-ba már egész használható gépeket lehetett kapni. A legvégső döfést pedig az adta, mikor az Intel bejelentette az ultrabookokat, ami eredetileg 1000 dollár alatti árcimkét célzott meg. Hát ebből nem nagyon lett semmi, és az eredetileg elképzelés is ment a levesbe, hogy 2 éven belül a notebook piac 40-50%-a ultrabookot használjon. Sajnos ez - szerintem - pont az árazás miatt bukott meg, mivel ma még egy használható SSD-s ultrabook bőven 300k felett van, az meg azért már inkább prémium, mint nép kategória.Most meg jönnek a tabletek ugye. Hát, hogy ebből a kavalkádból mi lesz, én nem tudom, csak azt, hogy nekem biza nagyon is kéne egy Wines tablett, még akkor is, ha nehezebb, mint egy Ipad, és akkor is, ha csak 4-5 órát bírná akksival. Nekem simán megérné ez a kompromisszum, hogy cserébe egy teljes értékű windows-om legyen.
Egy ilyen Ipad, Galaxy Tab cucc nekem csak szórakozásra lenne jó, míg win-en doldozni is tudnék. Kis Logitech nano vevő egy USB-be és máris van billcsim, egerem. Word, excel, net forever...
 - 

VaniliásRönk
nagyúr
A 15"+ az DTR, a hordozhatósága korlátozott és folyamatosan kényelmetlenségeket okoz, rendszeres hurcolászásra csak akkor érdemes venni ha hajlandó vagy összeszorított seggel felmászni vele a BKV-ra csúcsforgalomban anélkül, hogy utána telesírnád pl. a PH-t.
A 12-14"-os, lehetőleg nem ormótlan notebook az ami egy egészséges kompromisszum, a kényelmi faktort persze lehetne hatványozottan növelni pl. kifordítható kijelzővel, de első a funkcionalitás kéne hogy legyen. - 

ddekany
nagyúr
"ámbár ha már i5: az új AMD cpu család talán jobb választás lenne az Ivy-nél"
Azt hinném, ez leginkább azt atom-kategóriában van így. Vagy hát nem tudom hányan akarnak tabon játszani olyan játékokkal, ami nem angry birds jellegű. Meg van olyan érzésem, hogy nagyítóval kell keresni az olyan AMD-s cuccokat majd tabok esetén is, amiben nincs valami jelentős elcseszés. (Tabból is biztosan csinálnak tükör képernyőset...
) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - SSD kibeszélő
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
 - Gyúrósok ide!
 - Linux kezdőknek
 - iPhone topik
 - NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar

- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
 - HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
 - Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

)