Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zord01

senior tag

válasz =WiNTeR= #46 üzenetére

Nagyjából egyetértek veled.
    Nekem speciel egy RT-s tablet, olyan 50, nagyon max 60k-ba játszik. Annál többért a halálnak sem kell. Most 120k-ba lehet kapni Ipad 3at, és bár nekem igazából csak korlátozottan használható, azért ha 100k lesz egy RT akkor inkább Ipad. (lévén hogy a két rendszer ugyan annyira korlátozott, viszont az Ipad kijelzője mindent visz, plusz ott a brand, tudok majd gizdulni vele. (hű de jó lesz :F )
    Arról nem is beszélve, hogy hamarosan jön az Ipad Mini (talán okt. 10.-én jelentik be, ha igazak a pletykák), és az nyilván olcsóbb lesz. Egyes pletykák szerinte akár ilyen 60-70 körül. Akkor nem kérdés, hogy azt veszek, és várok még a win-es táblákkal.

Az atomokhoz meg csak annyit, hogy 150-et még éppen megérne nekem. Többet egyetlen forinttal sem, de annyit még igen. Mivel teljes értékű Win.
    Nyilván jobb lenne 100 környékén, sőt reménykedek is valami ilyesmi árban, de még a fenti áron is megvenném. Ha választhatok egy Ipad és egy teljes értékű Win között, mindig a Win fog nyerni. Az nekem még többletkiadást is megér. Ha meg olcsóbb lesz, mint egy Ipad, nincs is miről beszélni, maximum arról, hogy hol vehetem át.

Új hozzászólás Aktív témák