Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
Szerintem kell még 1-2év mire 11"-es, 600-700g környéki ténylegesen erős x86-os tabok lesznek (ámbár ha már i5: az új AMD cpu család talán jobb választás lenne az Ivy-nél).
Egyébként biztos lesznek sokan, akik az i5-ös tabokra cserélik a jelenlegi laptopjukat és tabletjüket, végülis egybe lesz a két eszköz, de ennek mobilitás és üzemidő terén igencsak nagy ára van.
#25: Állítólag ilyen árkategóriában fog indulni szinte az összes Ivy-s tab. Belegondolni is rossz, hogy idehaza milyen árcédula lesz rajtuk...BTW kíváncsi leszek, tényleg átütő sikere lesz-e az x86-os taboknak, elvégre most érkezett el a világ oda, hogy az év(tized)ek óta használt PC-ket egy tábla formájában magukkal tudják hurcolászni az emberek, az összes megszokott programjukkal együtt.

-
=WiNTeR=
senior tag
Ez így igaz.
Csakhogy az Atomos tabok ára szerintem rohamos zuhanásnak fog indulni a megjelenést követően, mivel nem hinném, hogy eladási csúcsokat döntenének velük.
#22:Jahm, én leragadtam az Atomos taboknál, az i5-ös taboknak jelen állapotukban én se látom túlzottan nagy értelmét, tekintve hogy nehezek (tab mértékkel), és zabálják az aksit, no meg az áruk.. 1200 dódó lesz a Samsung Ativ SmartPC Pro.. -
Tigerclaw
nagyúr
Ezt én sem értem igazán. A tablet szerintem 600 grammnál még használható, de felette már kényelmetlen tabletként használni és akárhogy is nézzük, az a fő feladata. Surface Pro szerű gép helyett tényleg több értelme van már egy 11-es ultrabooknak szerintem. Persze mindig van akinek speciális okból hasznos egy ekkora tablet, teljes értékű windows-al X86/64 kompatibilis hardverrel, de nem az átlag embernek. Arról nem beszélve, hogy a tabletes használathoz meg kellene írni minden szoftvert normál és tablet használatra is, más UI-val, más vezérléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest