- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Szerintem se rossz az a Max-Q dizájn...igazából csak arról van szó, hogy kapsz egy gyári, hatékonyságra kihegyezett teljesítménygörbét az NVIDIA-tól, ami valamivel kevesebb teljesítményért sokkal kevesebb fogyasztást garantál (merthogy laposban sajnos a legtöbb esetben kőkeményen le van tiltva az alulfeszelés)
Én is kiváncsi leszek hogy mennyi is valós élethelyzetekben az a "valamivel kevesebb"...Saját, hasonló, de persze nem teljesen idevágó tapasztalat, hogy a GTX 1050ti-t sikerült meghekkelnem MSI afterburner segítségével (egy általam rajzolt "custom" görbe mentén), és az a vicc, hogy így még egy egész kicsit gyorsabban is (1809-en megy), úgy hogy jóval kevésbé melegszik...jó, persze hogy kellett szórakozni a görbe megrajzolásával, és nem fognak ezzel a gyárban tökölni (minden gpu-val pár órácskát), de ez szerintem pont azt jelenti hogy magában a koncepcióban van potenciál (és a Max-Q tulajdonképpen felfogható az kézivezérelt megoldásom iparosított/szabványosított megfelelőjének)
Egyébként ha már gémer, és nagy teljesítmény, akkor engem pont nem zavarna hogy masszívabb/vastagabb alapos (jó, bizonyos határokon belül), de hát kinek-kinek kedve szerint. Biztos van aki pont erre a vékony dologra izgul, annak meg tök jó hogy ilyen is van
Lássuk a tesztet!!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lássuk a tesztet!!!