- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Olyan csodálatos szakmai érveket tudsz feldobni, hogy azokkal nem lehet vitába szállni. Elég sok monitort kipróbáltam már az életem során, de gyártói preferenciám sosem alakult ki. Például nem mondom majd azt, hogy az ASUS rossz monitorokat gyárt, annak ellenére sem, hogy háromból három nálam rossz volt nálam. Így jártam, de az ASUS maga gyárt több tucat modellt, ezekből is éves szinten sokezret, vagyis simán lehet, hogy csak pechem volt. Ha bárki azt állítja, hogy egy gyártó csak azért rosszat gyárt, mert a gyártó neve xy, akkor kóklerrel van dolgod és nem szakértővel.
(#13) Mamuska: Ki kérte meg, hogy fogadj el tanácsokat? Én csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy nem attól lesz rossz egy monitor, hogy xy gyártó gyártja, hanem attól, mert esetleg tényleg rossz. Az EIZO is csinált már szart a történelme során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG (32GR93U-B) 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (27UN880-B) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest