- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha egy kb. 4 méter messziről vetitett képet nézel olyan 3 méter távolságból az már mozi fíling. Nem mértem le a képátlót, de olyan 3 méter széles kb. a vetített kép a magassága meg nyilván képaránytól függ. Szóval én azt mondom, hogy olyan szobába nem való normál látószögű projektor, ahol nem lehet legalább 4 méterre elvinni a faltól/vászontól a vetítőt, mert ez az a képméret ami már más érzés, mint egy TV. Lehet kisebbett vetíteni, csak akkor már szerintem inkább egy gyönyőrű képélességet adó panel, azaz egy TV.
-
Garada
őstag
Egészen jópofa az oktatásban még nagy haszna is lehet.
-
bteebi
veterán
Egész jónak tűnik. Az ára se túl vészes, egy (közepesnél) jobb TV árával vethető össze. Szívesen kipróbálnám
. 5 méternél nagyobb képátló milyen vetítési távolságból érhető el? (Mondjuk ahhoz már tekintélyes belmagasság szükséges, mert a kép 245 cm magas, és 436 cm széles.
) Mennyibe kerül bele egy új lámpa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest