Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha egy kb. 4 méter messziről vetitett képet nézel olyan 3 méter távolságból az már mozi fíling. Nem mértem le a képátlót, de olyan 3 méter széles kb. a vetített kép a magassága meg nyilván képaránytól függ. Szóval én azt mondom, hogy olyan szobába nem való normál látószögű projektor, ahol nem lehet legalább 4 méterre elvinni a faltól/vászontól a vetítőt, mert ez az a képméret ami már más érzés, mint egy TV. Lehet kisebbett vetíteni, csak akkor már szerintem inkább egy gyönyőrű képélességet adó panel, azaz egy TV.
-
Garada
őstag
Egészen jópofa az oktatásban még nagy haszna is lehet.
-
bteebi
veterán
Egész jónak tűnik. Az ára se túl vészes, egy (közepesnél) jobb TV árával vethető össze. Szívesen kipróbálnám
. 5 méternél nagyobb képátló milyen vetítési távolságból érhető el? (Mondjuk ahhoz már tekintélyes belmagasság szükséges, mert a kép 245 cm magas, és 436 cm széles.
) Mennyibe kerül bele egy új lámpa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest