Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha egy kb. 4 méter messziről vetitett képet nézel olyan 3 méter távolságból az már mozi fíling. Nem mértem le a képátlót, de olyan 3 méter széles kb. a vetített kép a magassága meg nyilván képaránytól függ. Szóval én azt mondom, hogy olyan szobába nem való normál látószögű projektor, ahol nem lehet legalább 4 méterre elvinni a faltól/vászontól a vetítőt, mert ez az a képméret ami már más érzés, mint egy TV. Lehet kisebbett vetíteni, csak akkor már szerintem inkább egy gyönyőrű képélességet adó panel, azaz egy TV.
-
Garada
őstag
Egészen jópofa az oktatásban még nagy haszna is lehet.
-
bteebi
veterán
Egész jónak tűnik. Az ára se túl vészes, egy (közepesnél) jobb TV árával vethető össze. Szívesen kipróbálnám
. 5 méternél nagyobb képátló milyen vetítési távolságból érhető el? (Mondjuk ahhoz már tekintélyes belmagasság szükséges, mert a kép 245 cm magas, és 436 cm széles.
) Mennyibe kerül bele egy új lámpa?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest