- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Nem hiszem hogy túl sok throttling lesz. Előre láthatólag simán bírni fogja a turbo boost órajeleket. Most jön fekete leves. Az RX Vega 56 szintetikus mérések szerint van olyan erős mint az 1070, viszont játékok alatt 20-30%-kal gyengébb annál. Én nagyon várom a tesztet és nagyon remélem hogy részletesen össze lesz hasonlítva a 2 konfig mind szintetikus mérések alapján mind játékok terén és persze hőmérsékletek szerint is.
-
törölt tag
ennél sokkal jobban elrejthetném, a hűtő ,ami csak emelvényként szolgál, sokkal meredekebbre állítható, a moncsit is tolhatnám lefele, akkor ennek is a harmada láttszódna csak
a cikkben szereplő Acer meg tettszik még ezelőtt a noti előtt egy predatoron agyaltam régen
jó ez az elhagyjuk a pirosat
, az AMD-s verzió-ra kéne vmi teszt , kíváncsi volnék rá nagyon ! 
-
törölt tag
el lehet azt helyezni,am meg van aki szeret notin játtszani pl: én nekem az élesebb kép jobban bejön a moncsi másér van, csak hely és ész kell a pakoláshoz, jóval kisebbek ezek mint egy asztali gép, ennyierővel azt se lehet eltenni mert akkora mint egy éjjeliszekrény...

a gamer notik meg annak kellenek akinek tettszik vagy munkából vagy akármilyen okból kifolyólag szükséges egy hordozható eszköz ( pl: ha bemegyek egy szemináriumra és kell a gép a képen látható okokból, akkor mivel tenném meg? ), és mivel a való életben a noti+desktop egy kínlódás, így van ez, throttlingolás sem kötelező csak értelmes gépet kell venni. -
maximilian4
addikt
Amúgy itthon kicsit túl van árazva a gép. Német amazonról simán meg lehet venni egy százassal olcsóbban úgy hogy ha baj van háztól- házig viszik és nem kell fizetni a szállításért. Vagy német boltbóln 600-ért, de ott csak kintre szól a gari. Az úgy jó ha kint van ismerős. Kíváncsi vagyok a tesztre, már csak azért is mert a ryzen-es változatról még nem is olvastam. Külföldi tesztekben, videókban nagyon pozitívan számoltak be róla , ha lenne ennyi pénzem én simán ezt választanám bármilyen géppel szemben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, az AMD-s verzió-ra kéne vmi teszt , kíváncsi volnék rá nagyon !