Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Nem hiszem hogy túl sok throttling lesz. Előre láthatólag simán bírni fogja a turbo boost órajeleket. Most jön fekete leves. Az RX Vega 56 szintetikus mérések szerint van olyan erős mint az 1070, viszont játékok alatt 20-30%-kal gyengébb annál. Én nagyon várom a tesztet és nagyon remélem hogy részletesen össze lesz hasonlítva a 2 konfig mind szintetikus mérések alapján mind játékok terén és persze hőmérsékletek szerint is.
-
törölt tag
ennél sokkal jobban elrejthetném, a hűtő ,ami csak emelvényként szolgál, sokkal meredekebbre állítható, a moncsit is tolhatnám lefele, akkor ennek is a harmada láttszódna csak
a cikkben szereplő Acer meg tettszik még ezelőtt a noti előtt egy predatoron agyaltam régen
jó ez az elhagyjuk a pirosat, az AMD-s verzió-ra kéne vmi teszt , kíváncsi volnék rá nagyon !
-
törölt tag
el lehet azt helyezni,am meg van aki szeret notin játtszani pl: én nekem az élesebb kép jobban bejön a moncsi másér van, csak hely és ész kell a pakoláshoz, jóval kisebbek ezek mint egy asztali gép, ennyierővel azt se lehet eltenni mert akkora mint egy éjjeliszekrény...
a gamer notik meg annak kellenek akinek tettszik vagy munkából vagy akármilyen okból kifolyólag szükséges egy hordozható eszköz ( pl: ha bemegyek egy szemináriumra és kell a gép a képen látható okokból, akkor mivel tenném meg? ), és mivel a való életben a noti+desktop egy kínlódás, így van ez, throttlingolás sem kötelező csak értelmes gépet kell venni. -
maximilian4
addikt
Amúgy itthon kicsit túl van árazva a gép. Német amazonról simán meg lehet venni egy százassal olcsóbban úgy hogy ha baj van háztól- házig viszik és nem kell fizetni a szállításért. Vagy német boltbóln 600-ért, de ott csak kintre szól a gari. Az úgy jó ha kint van ismerős. Kíváncsi vagyok a tesztre, már csak azért is mert a ryzen-es változatról még nem is olvastam. Külföldi tesztekben, videókban nagyon pozitívan számoltak be róla , ha lenne ennyi pénzem én simán ezt választanám bármilyen géppel szemben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7540 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 32GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- P1 Gen4 16" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest