- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Igazad van, sőt a magok száma még több is, mert az asztali 1070Ti-nek felel meg!
Itt olvastam valami tesztet is erről, de most hirtelen nem találom.
-
hajbel
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
A 1070-et nem lehet alulfeszelni? Kijöhetne egy power saving bios ahoz is, csak éppen normálisan működik. Lehet alulfeszeléssel javítani a hatékonyságon, de a két chip között akkora különbség van, hogy ez biztosan szignifikáns lesz egy mobil gpu esetében. Időközben találtam egy tesztet is [link]. Azt ne felejtsük el, hogy az asztali Vega 56 10%-al erősebb a 1070-nél.
#42: Ki kell kapcsolni a turbot.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Az homerseklet miatti throttlingnak tunik, ami ujrapqsztazassal orvosolhato.
A helios 500 viszont mar az elso futasnal, 80c alatt is ezt produkalja amit csak bios moddolassal lehetne orvosolni.
Youtube-on is elkezdtek felbukkani videok ahol a felhasznalok ertetlenul neznek hogy jatek alatt 3.9 ghz helyett miert 3.4 ghz-en teljesit.
-
hajbel
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez már azért sem lehetséges, mert a durva TDP-t le kellett venniük 120 Wattra, 210-ről, míg a 1070-nél ez a szám 150/115. A 1070 alapjában véve egy sokkal hűvösebb kártya (volt 1070-em és van Vega 56-om). Kizártnak tartom, hogy drasztikus teljesítménycsökkenés nélkül tudják implementálni egy mobil chipbe azt a hőt/energiazabálást, ami a vegát jellemzi.
-
andy19770128
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Vega vga k 4 kban mutatjak meg mit tudnak. Sima fhd ban lassabbak 5-10 % kkal. 4 k ban dx12 ben a vega gyorsabb mint a 1070 es .legalábbis az itthon mért eredmények szerint. Engem sajna nem szponzoral senki pedig hát megvehető vok
-
RRamstein
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Anno a toshiba qosmio x300am is ilyesmi méret volt és rohadtul nem volt kényelmes hurcolni

-
válasz
maximilian4
üzenetére
Tényleg nagyon jó, hogy van AMD-s változat is! Arra leszek kíváncsi a tesztből, hogy lesz -e throttling, illetve ha igen, mennyire durván. Lehet majd egy Intel vs AMD throttling bajnokság.

-
válasz
maximilian4
üzenetére
Teli vagyok itthon hátizsákokkal, van akkora is, amibe gond nélkül elférne egy 21"-os is.

Cingáriusz: Nekem ilyen drága noti csak akkor jöhetne szóba, ha ki tudná váltani az asztali gépem, viszont az nem működik -tapasztalat!-, hogy külső, nagyobb monitort használok játékhoz, mert nem tudom kényelmesen elhelyezni. Vagyis igénylem a sokkal nagyobb kijelzős notikat. Még úgy is, hogy közelebb lennék a kijelzőhöz, mint asztalin, 19" alatt egyszerűen kizárt, hogy megérné számomra a dolog. 17"-on szerencsétlenkedjen más, számomra ez a hogyan költsem el rosszul a pénzem kategória esete!
jorden06: Számomra is fura a legtöbb gamer noti, nem ritka a 15,6"-os kijelzős sem köztük, az meg aztán tényleg abszolút nevetséges számomra. Hurcibálni szerintem egy 19"-os is simán megoldható, kis nehézség árán pedig az annál nagyobb is! Nem a Kinizsi 100-on fogod magaddal cipelni vélhetően.

Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest