- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer One 10 S1002 kis gép.
Tudtok abban segíteni abban, hogyan lehet a W10 helyett W8 -ra visszatérni?
Boot menüben állítottam már azt is, hogy USB -ről induljon de nem sikerült.
Lehet, hogy ehhez a géphez másmilyen win-re lenne szükség?[ Szerkesztve ]
-
-
Daywalker
addikt
Nem tudom, mi van hónapok után...a régi nekem nem lötyög, ez pedig új modell, szerintem nem kapható hónapok óta. De ez nem tartós teszt volt, így a hosszú távú használatról nem tudok nyilatkozni.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
NandoXXL
senior tag
A hulladék anyaghasználatot is megemlíthetnéd, lötyög a kijelző pár hónap után, a touchpad szarakodik, egy ócska bóvli tablet szinten. Persze nem szépfiús asztali használatot értem alatta, arra Desktop való. Hazai szerviz nincs, reklamálhatsz telefonon.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
leslie23
tag
persze hogy drágább, a gond inkább az, hogyha valaki szeretne izmosabb konfigot és fizetni is hajlandó érte, akkor sem tud mit tenni. pont ahogy írtad.
és ha minden igaz akkor nem lesz az új V 10-es szériából sem, csak 2GB-os változat.nekem úgy tűnik, igény az volna rá, az edigitalnál a 4GB-os T100HA már ki is futott, "népszerű" címke mellett. én már rég lecsaptam volna egy Asusra, de a forgatható képernyős featuret sokat használnám, szóval egyelőre várok. HP x2 210 magyar billentyűzettel 180k, ami meg vicc kategória.
[ Szerkesztve ]
-
-
.mf
veterán
Beleolvastam egy kicsit, a sok szöveg láttán gyanakodva már tekertem is lefelé a kritikus részhez:
"x5-Z8300-as SOC-ot jelenti, amihez 2 GB DDR3L memóriát és 32 /64 GB-os eMMC tárolót"
Kenjék a hajukra.
2016 második fele van, a tetves 2 GB-nál már jónéhány mobilban több van. Mellé a Cherry legótvarabb kiadása, aminél csak 5 USD-vel kerülne többe a nála sokkal ütőképesebb 8500; és 32 GB eMMC már viccnek is rossz.
x5-8500, 4 GB RAM, 64 GB tároló -- manapság ennek kéne a minimumnak lennie, ez alatt csak ipari hulladékok vannak.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Spuri2000
senior tag
Nekem ez csalódás!
Ez ma már kevés! A háttérvilágítás, az alacsony felbontás, a kamera, a 2GB RAM, a gyenge CPU, stb....
-
tlac
nagyúr
és amikor adnak már ki belőle 4 giga ramos full hd-s változatot atommal?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A koncepció a régi, viszont kívül-belül változott egy keveset.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest