- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Akkor milyen billentyuzetet szeretnel?
Aminek van mechanikája és nyomáspontja.
Az Acer laptopokban teljesen jo billentyuzet van.
Beletapintottam valamibe vagy csak kevés a mintavételed? Valamelyik a kettő között lesz-
Tudod hol van szar? Az utolso macbook-ban.
Ebben egyetértünk.
Igen, foleg, hogy nem plusz 3mm az a plusz 3mm.
Több ügyfél is olyan kívánságokkal jön: srácok. Nekem 3mm-el vékonyabb gép kell. Megbolondulok egyszerűen
Jó vicc volt azért na. Nem.Kedvedért lemértem: a nagyjábóli szent grál T60 korszaki pillangós billzet cakk-pakk 4,4mm. Ha mondod melyik Acer billzetet kéred, bontunk neked szívesen és megnézzük mennyi az annyi

Akkor ideje lenne venned egy normalis Type C-s gepet es ahhoz egyetlen ertelmes adaptert, amin szo szerint minden van.
Melyek a normális gépek? Csak tudjam miben mozogsz, merre az arra. Van amúgy köszi. Értelmes adaptert is van. Jó pár. Nem ez a szakmád, mi? Egy adapter
Örülne neki mindenki, szegény szervizesek főleg. Nekem abban a tasiban van vagy 80k-m.Azert vicces, hogy minden belefer csak pont a 10 centis type c adapter nem... Aha.
Kocsiban is elfér a bikakábel. Lehet tippelgetni hányan tartják garázsban és mennyien kocsiban.
Igen, egy 50 grammos 10 centis adapter nyom meg zavar, de a toltokabel persze gondolom nem.
Igen, van ilyen is. Bármi ami több, mint a muszáj, az zavarja az embereket. Nem én mondom. Az ügyfelek.
Kit erdekel jelenleg az, hogy az apple mit balfaszkodik a portokkal?
Példa volt, bocsi. Akkor legyen Acer. Most jobb?

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Jó vicc volt azért na. Nem.