Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Nagyon nem akarod érteni a mondandóm lényegét
de megpróbálom tömören, hátha így átmegy a lényeg: Alapvető cél a kis méret, jó akkuidő, hordozhatóság biztosítása, valamint emellett egy szükség esetén erős CPU (és GPU) kapacitást is biztosító megoldás.
Mivel a két cél - hosszú akkuidő, minél jobb CPU+GPU teljesítmény - egymással ellentétes, így valamennyi kompromisszumot kötni kell persze, de ha a - nem vérpisti szintű - játék is cél, akkor egyértemű a Trinity APU főlénye grafikus teljesítményben az Intel procikhoz képest.
A linkelt tesztben olyan egetverő eltéréseket nem igazán láttam, megjegyzem az egy 35W-os trinity-ről szól, mi pedig itt a 17-19W-os procikról és azok kisméretű gépekbe való pakolásáról beszélünk, szóval nem is értem miért kellett idekeverni
Ja és nem ártana kicsit figyelmesebben olvasni - mert remélem nem csúsztatás volt a cél - én ugyanis nem dekódolást, hanem videó kódolást írtam, "kicsit" más a gépigénye a kettőnek...
Szerk.: Egyrészt az alap képszerkesztési lépésekhez nem kell nagyméretű és színhelyes kijelző, aki ismeri a felszerelését, a gépe jellemzőit, az rutinból végignyomja a default szükséges lépéseket, másrészt ha ennél mélyebb beavatkozás szükséges, akkor 20-onX colos IPS/PVA paneles kijelzőre kötve fog feldolgozni és a lényeg, hogy megfelelő procierő esetén ehhez nem kell egy másik gépet (asztali, nagyobb noti) fenntartania.
-
madgie
titán
Ja, csak a kolléga meg én is mondjuk fotózik. Egy Brazos meg meghal fotófeldolgozás közben (két Brazos tapasztalata, nem a teszteké).
Azzal meg nem tudok mit kezdeni, hogy te nem ismersz minőségi tabletes progikat, csak butuskázol. Azt hiszem nem az én hangnememmel, hanem a te tudásoddal van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de megpróbálom tömören, hátha így átmegy a lényeg: Alapvető cél a kis méret, jó akkuidő, hordozhatóság biztosítása, valamint emellett egy szükség esetén erős CPU (és GPU) kapacitást is biztosító megoldás.