Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centre
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
De ha már egyébként is külső monitoron akarsz játszani, akkor miért akarsz veszteni az akkuidőn?
Egyébként az, hogy legyen egy kis méretű, könnyű, nagyobb mobilitást biztosító, de a brazosnál nagyobb CPU erővel rendelkező eszköz, ami lakásban egy 27"-os monitorra vagy TV-re kötve játékra, filmezésre, batárnagy excel-táblák kezelésére, film kódolásra, stb. használható az nem egy lehetetlen elvárás azt gondolom.
Nem, de úgy tudtam, hogy már az előző generációs Brazos is tudta a Full HDs videodecodeot.
"Szerinted mire való a HDMI kimenet?"
Igaz, de akkor jön a kérdés,hogy ha egyébként is nem hordozható külső displayen játszol, akkor miért áldoznál fel az akkuidőből/súlyból (ami az ultraportable lényege) csak azért, hogy olyan funkciót is belezsúfolj a gépbe, amihez nem kell az ultraportable?De hogy ne csak a levegőbe beszéljünk: találtam egy releváns tesztet:
http://www.anandtech.com/show/5831/amd-trinity-review-a10-4600m-a-new-hope/8Ebből nekem az tűnt fel elsőre, hogy a Toshiba i3-asa közel azonos de inkább jobb üzemidőt hoz ki kisebb akkuból, rosszul látom?
Félreértés ne essék, nem tartom ezt amit itt leírtál rossz gondolatnak, csak szerintem nem jött még el az ideje. Majd mobil richland vagy Kabini, állítólag a mostani mobil Trinity szintjét hozza majd nagyon alacsony fogyasztás mellett.
(#33) madgie
légyszíves ezt a lekezelő stílust tartogasd meg másnak. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő