Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centre
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
De ha már egyébként is külső monitoron akarsz játszani, akkor miért akarsz veszteni az akkuidőn?
Egyébként az, hogy legyen egy kis méretű, könnyű, nagyobb mobilitást biztosító, de a brazosnál nagyobb CPU erővel rendelkező eszköz, ami lakásban egy 27"-os monitorra vagy TV-re kötve játékra, filmezésre, batárnagy excel-táblák kezelésére, film kódolásra, stb. használható az nem egy lehetetlen elvárás azt gondolom.
Nem, de úgy tudtam, hogy már az előző generációs Brazos is tudta a Full HDs videodecodeot.
"Szerinted mire való a HDMI kimenet?"
Igaz, de akkor jön a kérdés,hogy ha egyébként is nem hordozható külső displayen játszol, akkor miért áldoznál fel az akkuidőből/súlyból (ami az ultraportable lényege) csak azért, hogy olyan funkciót is belezsúfolj a gépbe, amihez nem kell az ultraportable?De hogy ne csak a levegőbe beszéljünk: találtam egy releváns tesztet:
http://www.anandtech.com/show/5831/amd-trinity-review-a10-4600m-a-new-hope/8Ebből nekem az tűnt fel elsőre, hogy a Toshiba i3-asa közel azonos de inkább jobb üzemidőt hoz ki kisebb akkuból, rosszul látom?
Félreértés ne essék, nem tartom ezt amit itt leírtál rossz gondolatnak, csak szerintem nem jött még el az ideje. Majd mobil richland vagy Kabini, állítólag a mostani mobil Trinity szintjét hozza majd nagyon alacsony fogyasztás mellett.
(#33) madgie
légyszíves ezt a lekezelő stílust tartogasd meg másnak. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- BMW topik
- BestBuy topik
- Pánik a memóriapiacon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz, de akkor jön a kérdés,hogy ha egyébként is nem hordozható külső displayen játszol, akkor miért áldoznál fel az akkuidőből/súlyból (ami az ultraportable lényege) csak azért, hogy olyan funkciót is belezsúfolj a gépbe, amihez nem kell az ultraportable?