- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Frame.Work - DIY laptop
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
válasz
quailstorm #18 üzenetére
Itt valóban van az az átkötés, a csati 17-es pontja a narancssárga vezetékkel. Úgy tűnik, hogy adott konfigban neki is kellett. Dell alaplapok fokozottan háklisak erre tapasztalat szerint.
-
quailstorm
nagyúr
ittenit most nem találom de az is ugyanez volt
csak nem kellett átkötésegyébként van egy sejtésem, hogy komolyabb kártyával nem csak az ára miatt nem érdemes próbálkozni, se táp se sávszél, csak pazarlás lenne az egész
tényleg egy ilyen kukaszökevény office-grade 8400-at éri meg fűrészelni kb
durva ez a rebrandelgetés, a GT710 még mindig Fermi
-
demagóg
aktív tag
válasz
Armagedown #10 üzenetére
fűrészeld...
Azért a PCB belső rétegek ne sérüljenek. Ez kb. annyira okos gondolat, mint amikor valaki befűrészelte a rést a memória modulba, hogy kompatibilis legyen az alaplapjával. Bocsi, ha az is te voltál, nem sértésnek szántam.Továbbá ne felejtsük el, hogy a visszacsatolt PRSNT jelet is kell kezelni, a hiányát nem minden alaplap tolerálja. Márpedig ha fűrészelünk, akkor az is le lesz vágva. Ugyanez van, ha egy hosszú x16 kártya egy rövidebb csatlakozóban van, aminek a vége nyitott, tehát mechanikailag valóban kompatibilis. De a kártya működése nem lesz garantált, bár többnyire menni fog. Az átkötéssel lehet próbálkozni, de innen már kezd akkora meló lenni, hogy akkor már inkább legyen ez a kártya amiről éppen szó van.
-
caprine
senior tag
Szkeptikus vagyok a passzív hűtésű nvidia karikkal. Azt hiszem GTX 610-em volt, 2x is elszállt (pedig nem is játszottam rajta), egyszer gariba ment, 2. alkalommal meg már lejárt.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Armagedown #10 üzenetére
ha a lap nem garis célszerűbb ott megnyitni a foglalatot inkább de egy GeF8600-ból asszem simán lehet x1-est csinálni, gánytopicban volt egy bitcoin miner aki közben is akart dolgozni a gépen és így oldotta meg, fotót is mellékelt
-
válasz
Armagedown #10 üzenetére
annyival hogy nem kell fureszelned.
De Te kivételesen megteheted ha úgy jobb...
-
Armagedown
őstag
És ez mivel jobb, mintha lefűrészelném egy kártyáról a felesleges érintkezőket (tudtom szerint úgy is működőképes maradna) ?
-
Dr.FantastiK
őstag
celnak megfelel !
-
tntmax
aktív tag
Úgy is fogalmazhattak volna hogy olyan gépekbe szánják, ahol a komolytalan grafika az elsődleges szempont. :-)
-
Olvasd el azert a cikket
Hátha , tenyleg le van irva minden..Az is baj ha fullHD felett tud...
Nem tudok tobbet mondani a temaban, en elolvastam, meg is ertettem
Bemasolom... Hatha nem olvastad vegig.
" Ezek tükrében gyártója is a WDDM 2.0 kompatibilitást emelte ki. Így biztosítható, hogy kellően modern szoftverkörnyezet esetén másodlagos eszközként is vígan, kompatibilitási hibáktól mentesen üzemelhessen, ha a konfiguráció x16-os PCI Express csatolói foglaltak volnának. Ezt leginkább munkaállomások, kisebb szerverek esetén lehet könnyedén elképzelni, egy-egy masszívan sávszélesség-igényes fibre-channel, RAID, 10 GbE, vagy más kártya formájában. Az ilyen környezetben előfordulhat, hogy egyáltalán nincs beépített grafikus adapter, vagy a szerveralaplapokon található integrált megoldás gyenge, esetleg nem támogat egy adott, de szükséges technológiát"
Tehat ezert... Ha kotekedni akarsz a temaban, akkor azt mondd... Megertjuk.
Nagyon fontos egy ilyen cikknel az értő olvasás. Hasznos tud lenni.
Köszi
-
-
Zeratul
addikt
Lassan nem kapni IGP nélküli CPU-t, akkor meg minek, ja hogy rá lehessen írni hogy 2GB VRAM.
-
Tudom, tudom, nem 3d felhasználásra van, de kiváncsi lennék mit megy, régebbi játékokban/3dmarkokban
-
Korrekt, hogy ki van emelve, hova is szantak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat kiemelte, hogy olyan gépekbe szánják a VGA-t, ahol nem a komolyabb grafika az elsődleges.
- Windows 11
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest